Külföld

Alvás közben a szájába kakilt a kutyája, napokra kórházba került egy nő

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 27. 9:53

A brit nő arcára egy gyors délutáni szundikálás közben ürített csivavája, három nappal később mentők szállították kórházba. 

Három napon át feküdt kórházban egy 51 éves brit nő súlyos gyomor- és bélrendszeri fertőzéssel, miután kiskutyája a szájába kakilt, miközben együtt aludtak – jelentette a brit sajtó. A Bristol városában élő Amanda Gommo elmondta, hogy Belle nevű csivaváját ölelve dőlt le egy délutáni szunyókálásra, amikor a baleset történt.

A beszámolók szerint alvás közben a kutya rosszul lett, „erős hasmenés” tört rá, és gazdájára ürített. Ürülékének egy része pedig Gommo szájába került.

A nő elmondta, hogy órákon át képtelen volt megszabadulni a szájában érzett íztől:

Undorító volt.

A kutyát állatorvoshoz vitték, ahol gyomorrontással kezelték, majd nem sokkal később Gommo rosszul lett, állapota pedig egyre csak romlott az elkövetkező két napon. Annyira, hogy végül az egész teste görcsölni kezdett, és mentővel kellett kórházba szállítani, ahol három napon át feküdt. Az orvosok szerint kutyája ürüléke miatt betegedett meg.

A nő elmondta, hogy megbocsájtotta kutyája „apró balesetét”, de a jövőben már jobban oda fog figyelni arra, hogy milyen pózban alszik el Belle-el.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Aleksey Tugolukov / EyeEm / GettyImages

#Külföld#kutya#eb#ürülék#kaki#bélsár#kórház#fertőzés#alvás

Címlapról ajánljuk