Külföld

„Totális tiszteletlenség” – tényleg nem énekelte Harry herceg a himnuszt a temetésen?

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 19. 16:42

Született néhány felvétel, amelyek alapján úgy tűnhet, nem mozgott a herceg szája a kulcsfontosságú pillanatban. 

A világ jelentős része délelőtt óta nézi II. Erzsébet királynő temetésének és utolsó útjának televíziós közvetítését, amelyben volt egy megkérdőjelezhető pillanat:

Igen, a felvételen úgy tűnik, mintha Harry herceg nem énekelné a nemzeti himnuszt (és ezzel együtt az Isten óvja a királyt! sort sem), még úgy sem, hogy apja, azaz Károly, az új király mögött ült. 

A Twitteren máris különböző elméletek láttak napvilágot, egyes felhasználók úgy vélik, a herceg a megható szertartás végén csak igyekezett visszatartani a könnyeit, azért küzdött az énekléssel. Mások viszont rögtön arra gondoltak, hogy

Harry a családja iránt érzett dühe miatt nem énekelt.

„Teljes, totális tiszteletlenség az apjával, a nemzettel, a koronával és az őt fizető uralkodóval szemben. Fosszák meg minden királyi címétől és támogatásától. Mennyire akarja majd őt a NETFLIX!” – írta az egyik felhasználó. Egy másik azt posztolta: „Szóval Harry herceg nem énekelte el a himnuszt!!! Lehet ennél mélyebbre süllyedni?”

Az Express azonban lehűtötte a kedélyeket, ugyanis egyes felvételek arról tanúskodnak, hogy a herceg valójában énekelt, csak nem artikulált annyira, mint a mellette álló rokonai.

Tényleg nem énekelte Harry herceg a himnuszt a temetésen?
Dominic Lipinski - WPA Pool/Getty Images

Nyitókép: Neil Mockford/Getty Images

#Külföld#harry herceg#vilmos herceg#károly király#erzsébet királynő#ii. erzsébet királynő#temetés

Címlapról ajánljuk