Külföld

Megoldódott a másodpilóta rejtélye, akinek a holttestét egy fán találták meg

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 3. 18:28

Rossz döntést hozott kényszerleszállás közben, ejtőernyő nélkül ugrott ki – az első pilóta közben rendben lehozta a gépet.

Egy kedden nyilvánosságra hozott segélyhívásból kiderült, hogy mi történt azzal a másodpilótával, akinek holttestére egy fán találtak Észak-Karolinában – írta a New York Post.

Charles Hew Crooks ejtőernyő nélkül kiugrott a sérült repülőgépből, amely pénteken kényszerleszállást hajtott végre a Raleigh Durham Nemzetközi Repülőtéren.

A gép pilótája (akinek nevét nem hozták nyilvánosságra) azonban sikeresen le tudott szállni, és kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet. Úgy tűnik, hogy Crooks annyira megijedt, hogy rossz döntést hozott. A pilóta még annyit közölt a légirányítással, hogy a „pilótája kiugrott”.

A 23 éves egyetemi hallgató holttestét később megtalálták egy fán egy ház hátsó kertjében az észak-karolinai Fuquay-Varinában, a repülőtértől mintegy 30 mérföldre délre.

Nem tudom. Nem tudom. Ez a legőrültebb dolog, ami valaha történt

– mondta az egyik diszpécser a nyilvánosságra hozott rádióbeszélgetésben, ami a pilóták és a légi irányítás között zajlott.

Nyitókép: Simon Palmore / Twitter

#Külföld#repülőgép#másodpilóta

Címlapról ajánljuk