Külföld

Új külsővel bukkant fel Putyin állítólagos szeretője, Alina Kabajeva

rtl.hurtl.hu

2022. április 22. 13:33

Szombaton tartják az Alina Fesztivált Moszkvában. 

Korábban a Page Six értesülései alapján mi is megírtuk, hogy Alina Kabajeva és az állítólag Vlagyimir Putyintól született négy gyermeke egy svájci luxusingatlanban várja ki az orosz-ukrán háború végét. Az orosz elnök és az olimpiai bajnok tornásznő kapcsolatát hivatalosan sohasem ismerték el, ahogyan közös gyermekeik létét vagy a lap által említett svájci tartózkodásukat sem. A nő és gyermekei kitoloncolása érdekében mindenesetre aláírásgyűjtés indult.

A Daily Mail cikke szerint a nagy port kavart hírek megjelenése óta először mutatkozott nyilvánosan Alina Kabajeva. A korábbi tornásznő a héten a moszkvai VTB Arénában szombaton kezdődő  Alina Fesztivál nevű jótékonysági rendezvény előtti ritmikus gimnasztika-előadás próbáján jelent meg. 

A lap szerint a Kabajeváról készült képek nyomán találgatások kaptak szárnyra, miszerint az egykori tornász ugyanazt a plasztikai sebészt kereshette fel, mint Vlagyimir Putyin. Hogy mit lát az orosz elnök arcán Magyarország egyik leghíresebb plasztikai sebésze, arról korábbi cikkünkben olvashat

Valami nagyon megváltozott Kabaeva arcán... a legendás sportoló érezhetően szebb lett

 – fogalmazott sejtelmesen az orosz Cosmopolitan. A lap, vélhetően az orosz cenzorok megkerülése céljából mindössze annyit tett hozzá ehhez, hogy Kabajeva az ország egyik legtitokzatosabb nője, nyilvános rendezvényeken alig jelenik meg, de nem lehet vele véletlenül sem összefutni, mondjuk egy bevásárlóközpontban.

A fesztivál tévéfelvételét a második világháború végének számító május 9-i orosz győzelem napjának előestéjén sugározzák, amikor is Vlagyimir Putyin valamiféle nagy bejelentést tehet az ukrajnai háborúval kapcsolatban.

A lap hozzáteszi: a Nyugat eddig nem szankcionálta Kabajevát, aki meg nem erősített hírek szerint Putyin titkos szeretője és emellett a hatalmas, Kreml-barát médiakonglomerátum, a Nemzeti Média Csoport igazgatótanácsának elnöke is, évi csaknem 8 millió angol font, azaz durván 3,5 milliárd forint fizetésért. 

Nyitókép: Sasha Mordovets / Getty Images

#Külföld#alina kabajeva#oroszország#vlagyimir putyin#plasztikai sebész

Címlapról ajánljuk