Külföld

Meg akarta tanítani lőni barátnőjét, erre a nő szájba lőtte

rtl.hurtl.hu

2022. március 9. 7:27

Az amerikai férfi meg akarta mutatni neki, hogyan kell használni a fegyvert, amit a nő nemrég vett. Kórház és letartóztatás lett a vége. 

Testi sértés vádjával indítottak eljárást egy 36 éves nő ellen az amerikai Ohio államban, miután véletlenül arcon lőtte barátját, miután a férfi meg akarta tanítani lőni – jelentette a helyi sajtó. A 30 éves férfit a száján érte a lövés, és saját magát vitte kórházba az eset után.

A rendőrség jelentés szerint a pár a Toledo városában található otthonában volt március 4-én, pénteken, amikor nem sokkal helyi idő szerint Christopher Antron Scott Jr. meg akarta mutatni barátnőjének, Anna Sigarroának, hogyan kell használni a kézi lőfegyvert, amint nemrég vásárolt.

A nő a rendőröknek elmondta, hogy Scott egy korábbi büntetőügye miatt el van tiltva a fegyverektől, és emiatt azt akarta, hogy tegye le a fegyvert. A férfi azonban erre nem volt hajlandó, így Sigarroa megpróbálta tőle azt elvenni.

Ekkor dulakodni kezdtek, és közben a fegyver elsült, arcon, egészen pontosan száján találva el a férfit, aki az eset után bevezetett egy kórházba, hogy ellássák a sebesülését. A férfi állapotáról nem közöltek információkat.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: RichLegg / GettyImages

 

#Külföld#pisztoly#fegyver#lövés#ohio#egyesült államok#baleset

Címlapról ajánljuk