Külföld

Hat nap alatt háromszor rabolta ki ugyanazt a boltot, a 4. alkalommal rendőr várta

rtl.hurtl.hu

2022. január 26. 8:40

Túlságosan is merész volt az amerikai bűnöző. 

Január 10-e és január 16-a között háromszor rabolta ki egy férfi az amerikai Jersey Cityben található Augie's Deli élelmiszerboltot, de nem érte be ennyivel. Január 21-én, pénteken egy negyedik alkalommal is visszatért, hogy reményei szerint újabb készpénzből és árucikkekből álló zsákmánnyal távozzon.

Azonban a negyedik alkalom az utolsó is lett. A rabló visszatérésére ugyanis akkor már rendőrök vártak, akik azonnal el is fogták a férfit – jelentette az NJ.com.

A helyi hírportál cikke szerint a helyi idő szerint péntek este készült biztonsági kamerás felvételeken látni lehet, ahogy a rabló – csakúgy, mint az előző rablások alatt – átugrik a pulton, majd legnagyobb rémületére a hátsó helyiségből ekkor egy rendőr bukkant fel.

A 34 éves Travis Nealey ekkor gyorsan menekülni kezdett, de csak a sarkig jutott. Ott ugyanis a boltban megbújó rendőr, és a bolttulajdonos fia – aki szintén rendőr – elfogta és letartóztatta.

Az NJ.com beszámolója szerint a tulajdonos fia figyelte a boltot a rablóra várva, de egy kis időre el kellett hagynia őrhelyét, és ekkor egyik szolgálaton kívüli társa váltotta fel. 77-year-old Augie Lopez Sr a lapnak elmondta, hogy a rendőr a bolt előtt állt volna, de ő behívta, hogy üljön le a hátsó helyiségben, ahol nem lehet látni.

A férfi elmondása szerint fia éppen akkor tért vissza a bolthoz, amikor a rabló menekülni kezdett, és így még segíteni tudott a férfi elfogásában.

Nyitókép: Google Street View

#Külföld#Baleset-bűnügy#bolt#rablás#rabló#rendőrség#jersey city#egyesült államok

Címlapról ajánljuk