Híradó

Így végzett Petrával az angyalföldi férfi, miután leszólták a férfiasságát: kalapáccsal ütötte, párnával fojtogatta, végül késsel nyakon szúrta

Bányai ViktorBányai Viktor

2023. augusztus 4. 17:32

Megjegyzést tett a férfiasságára – ezért ölhette meg barátnőjét az angyalföldi gyilkos. Erről a gyanúsított ügyvédje beszélt a Híradónak, megerősítve a korábbi lapinformációt, miszerint a férfi azért ölt, mert a nő kevésnek találta az ágyban nyújtott teljesítményét. A Híradó úgy értesült: barátja ezután kalapáccsal és ököllel is bántalmazta, majd párnával fojtogatta a lányt, és késsel nyakon szúrta. 

Vízért indulhatott a hőségben, de már nem jutott el a közkútig – civil ruhás rendőrök fogták el a gyilkosság gyanúsítottját a római-parti bicikliúton. Ötnapos hajtóvadászat után kapták el a 35 éves férfit, akit a betonra fektetve bilincseltek meg.

A férfi egy lepusztult, romos épületben húzta meg magát, és egy matracon aludt. Kihallgatásán bevallotta, hogy megölte párját a XIII. kerületi lakásában. Ezután elmenekült, de egy esernyőért még visszament, amikor meglátta, hogy kint esik. Később maga tett bejelentést a rendőrségen, majd elfogásáig bujkált.

A férfi alig 2 hónapja volt együtt a 27 éves Petrával, akivel közös fotókat is posztolt a közösségi oldalán. Egy ideje azonban már nem volt munkája és pénze, emiatt egyre többször veszekedtek. Híradónk most megtudta: a tragédia reggelén is konfliktusuk támadt.

Információink szerint a lány és barátja ébredés után kezdtek vitatkozni, amikor felmerült, hogy szakítanak. A férfi ezután támadt rá a lányra: az ágy mellett tartott, szögbeveréshez használt kalapáccsal többször bántalmazta, megverte, majd úgy tudjuk, párnával fojtogatta, és késsel nyakon szúrta barátnőjét.

Kalapáccsal ütötte, párnával fojtogatta, végül késsel nyakon szúrta barátnőjét az angyalföldi gyilkos – a férfi azért ölhetett, mert barátnője kevésnek találta az ágyban nyújtott teljesítményét
Az ügyvéd úgy tudja, T. Róbert férfiasságát kritizálta a lány. 


A férfi ügyvédje Híradónknak azt mondta: védence azután robbanhatott, hogy a támadás előtti percekben barátnője megjegyzést tett rá.

Megelőzte a közvetlen cselekményt egy olyan becsmérlő kifejezés a sértett részéről, ami kiválthatta azt a fajta indulatot, amiért védencem ezt a borzasztó cselekményt elkövette

– fogalmazott a Híradónak Somos Zoltán. Hozzátette,

 a megjegyzés a férfiasságára vonatkozott.

Elsőként a Blikk írta meg: az vezethetett a gyilkossághoz, hogy a lány kevésnek találta párja ágyban nyújtott teljesítményét. Úgy tudjuk: a férfi azt vallotta, hogy barátnője szóvá tette neki a gyilkosság előtt, hogy nem olyan karakán és férfias, mint előző párja, egy olasz férfi. Ezután támadhatott rá. Ügyvédje szerint az azóta letartóztatott gyanúsított megtört a rácsok mögött, és bánja, hogy megölte barátnőjét.

A férfi ügyvédje szerint védence ezzel a bűncselekménnyel kel és fekszik, gyakorlatilag minden pillanatban a fejében jár. Azt mondta ügyvédjének, borzasztóan sajnálja a sértett családját.

Ügyvédje úgy látja: nem különös kegyetlenséggel, hanem erős felindultságból elkövetett emberölés miatt kellene felelősségre vonni a férfit.


 

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#13. kerületi gyilkosság#13. kerületi gyilkos#angyalföldi gyilkosság#angyalföldi gyilkos#férfiasság#top hírek#kapcsolati erőszak#nők bántalmazása#emberölés#ügyvéd

Címlapról ajánljuk