Baleset-bűnügy

Öngyilkos akart lenni az angyalföldi gyilkosság miatt letartóztatott férfi

rtl.hurtl.hu

2023. július 19. 14:21

Beismerő vallomást tett. Tette után napokig a Római parton bujkált egy romos házban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság doorstep sajtótájékoztatón számolt be szerdán az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottjának elfogásáról.

Csécsi Soma alezredes, szóvivő elmondta, hogy bejelentést kaptak a III. kerületből kedden, hogy a gyilkossággal gyanúsított T. Róbertet látták a Római parton. A rendőrség több egysége is a helyszínre ért (zseblopási alosztály, bűnügyi bevetési csapat stb.) és rövid időn belül elfogták a férfit. Utána előállították, kihallgatták, őrizetbe vették és indítványt tettek a letartóztatására.

A férfi a kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, a gyilkosság után az Északi összekötő vasúti hídra ment és öngyilkos akart lenni, de nem tudta megtenni. Azóta a Római parton bujkált egy romos házban.

Kedd délután a harmadik kerületben elfogták az angyalföldi gyilkosság feltételezett gyanúsítottját. A huszonhét éves áldozat és barátja mindössze három hónapig voltak együtt, mielőtt a férfi feltehetőleg féltékenységből végezhetett a lánnyal. 

A lány korábban már jelezte szerettei felé, hogy a néhány hónapos ismeretség mégsem az, amire várt. Családtagjai sokkot kaptak a tragédia után, a beteg nagyszüleinek el sem merték mondani, mi történt.

Nyitókép: RTL

#Baleset-bűnügy#angyalföld#gyilkos#angyalföldi gyilkosság#rendőrség

Címlapról ajánljuk