Házasodna a gazda

Gergő gazda és Kíra együtt töltötték az estét, Kevin gazdának pedig már csak Zsuzsin jár az esze

rtl.hurtl.hu

2023. november 13. 20:25

Gergő gazda először Szandit vitte romantikus randevúra Nagyváradra, ám hazatérve azonnal randira hívta Kírát is, akivel nemcsak a délutánt, de az egész estét is együtt töltötte. József gazda meglepetéssel készült Timinek, azonban legnagyobb meglepetésére az asszony nem úgy fogadta gesztusát, ahogyan szerette volna. Mindeközben Anna gazda rájött Dani titkára, ennek ellenére mégsem tőle, hanem Viktortól búcsúzott. Kevin gazda pedig hiába vitte Lucát vacsorázni, csak Zsuzsi csókja és zongorajátéka járt a fejében.

Gergő gazda beindította Szandi fantáziáját

Szandi vágyakozva mérte végig Gergő gazda idomait a feszülős nadrágban és ingben, mikor betoppant az udvarra. Szerencséjére pont hozzá érkezett, hogy elvigye egy randevúra. Nagyvárad utcái a romantikus Velencébe repítették Szandit gondolatban, így nem is csoda, hogy a város felett csókok kíséretében fonódtak egymás karjába a fiatalok. „Szeretném azt, hogy egy életen át mellettem legyen” – vallotta be a lány.

 

„Furcsa az a lány, ez borzasztó!” – József gazda és Timi randiját beárnyékolják Kriszti érzelmei

Timi nagy meglepetésére, nem kettesben mentek randira József gazdával – csatlakozott hozzájuk a gazda két kislány is. Bár az arajelölt feszélyezve érezte magát a család társaságában, megkönnyezték a pillanatot, amikor kiderült, hogy Timi lánya egy napon született az egyikükkel. Bár József nagy reményeket fűzött a találkozóhoz, végül elbizonytalanodott Timi elhivatottságában, aki könnyek között vallotta be a gazdának, mit tudott meg Krisztiről.

 

„Kérlek, hagyd el a szállást” – Kevin gazda nem ismerkedik tovább Petrával a lovaglós randi után

Kevin gazda nagy reményeket fűzött Petrához, a rapid randin még úgy tűnt, lehet közös jövőjük. Azonban az első randijuk lett az utolsó is számukra, mert Kevin úgy döntött, útjára engedi a lányt, aki megfogadta, a jövőben nem fog álarcok mögé bújni, inkább csak magát adja majd.

Kevin gazda Lucát vitte randizni, de végig más lány csókjáról ábrándozott

A festői táj, a csinos feleségjelölt, a finom falatok, és az édes bor idilli randikörnyezet lehetett volna, viszont most nem Kevin gazda számára. Luca próbálta felkelteni a gazda érdeklődését, de Kevin nem igazán tudott figyelni, a vacsora végére már azt sem tudta igazán felidézni, mit mondott neki a lány pár másodperccel korábban – csak Zsuzsi csókja és zongorajátéka járt a fejében.

 

Kíra igazságtalannak tartja Gergő gazda döntését

Szandival madarat lehetett volna fogatni a nagyváradi randijuk után. Mikor visszaértek a lányok szállására, gyorsan Kíra tudtára is adta, mennyire jól érezték magukat Gergő gazdával egymás társaságában. Az elegáns ruhák, a városnézés és az azt megkoronázó csók túl nagy kontrasztban állt a gazda következő randiötletével. Kíra csalódott volt, ugyanis Gergő gazda őt horgászni hívta a városi program helyett.

 

Anna gazda megkönnyebbült, miután Dani lebuktatta saját magát

Anna gazda szerette volna látni, mit rejteget Dani a pólója alatt, így már nem tudta tovább elhallgatni a titkát a gazda elől. A férjjelölt tetoválása árulkodó volt, de a teljes történetet Dani saját maga árulta el Annának.

 

Gergő gazda a tó partján aludt Kírával: Ez az éjszaka sok mindent el fog dönteni

Vízparti kis házikó, aranyló naplemente és békés nyugalom – ennél több nem is kell a horgászathoz vagy egy romantikus estéhez. Kíra eleinte ódzkodott az ötlettől, de amint Gergő átkarolta és bedobták a csalit, máris élvezni kezdte a dolgot, főleg azután, hogy megtudta, az estét is kettesben töltik a tóparton, és azt csinálhatnak, amit csak akarnak.

 

Anna gazda sírva vallotta be érezelmeit Viktornak

Anna gazda félrehívta Viktort a többiektől, aki már a gazda egyetlen pillantásából tudta, hogy mit akarhat tőle Anna.

 

Előzetes – József gazda álma: Megtalálni a puncit, akit nagyon szerethetek (11.14)

Kevin gazda repülőből ugrik ki egyik jelöltjével, miközben Gyuri komoly döntésre jut Anna gazdával kapcsolatban, Szandi pedig számon kéri az éjszakára kimaradt Gergő gazdát és Kírát. Hogy hogyan folytatódnak az ismerkedések és József gazda jövője a bátor kijelentése után, kiderül a Házasodna a gazda következő epizódjából az RTL-en.

#Házasodna a gazda#rtl#gergő gazda#szandi#nagyvárad#randi#kíra#szex#József gazda#timi#meglepetés#anna gazda#dani#ültetés#viktor#hazaküld#kevin gazda#luca#vacsora#zsuzsi#csók#házasodna a gazda összefoglaló#összefoglaló#11. rész

Címlapról ajánljuk