Házasodna a gazda

Ők keresik a szerelmet a Házasodna a gazda 2023-as évadában

rtl.hurtl.hu

2023. április 7. 21:55

Íme a nyolc házasodni vágyó gazda, akik bemutatkoztak az RTL társkereső reality műsorában.

Kevin gazda

Kevin izgalmas és kalandokkal teli vidám élete könnyűnek tűnhet, de a fiatal agglegény sok-sok áldozatot hoz nap mint nap a szenvedélyéért, a lovakért. A modern és fiatal gazda rengeteg kétkezi munkája meg is látszik szerelmein, a lovakon, akiket tenyerén hordoz. Fiatal kora ellenére azonban kész arra, hogy ezúttal téged varázsoljon el személyiségével, ugyanis komoly kapcsolatot keres. Céljai és jövőbeli tervei megvalósításához keresi partnerét, akinek a csillagokat is lehozná az égről.

Ha úgy gondolod, hogy Kevin hű társa lehetnél a gazdaság mellett a legkülönlegesebb hobbikban is, akkor ne habozz, jelentkezz Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámon, vagy a www.rtl.hu/gazda/kevin weboldalon!

Ide kattintva még többet megtudhatsz Kevin gazdáról!

 

András gazda

András pörgős élete jól példázza az igazán sikeres gazda életét. Sokoldalú, munkaszerető, komolyan veszi, amit csinál. A magánéletében viszont humoros, kedves, természetes fiú, akinek már csak a valódi társ hiányzik az életéből. Egyszerű és nagyszerű ember ő, aki hasonló társra vágyik. Legyen leendő asszonykája talpraesett, értse a viccet, és lehessen beleszeretni első látásra. Ugye nem is olyan nehéz teljesíteni a feltételeket?

Ha úgy érzed, hogy András társa lehetnél jóban-rosszban, el tudod képzelni az életed ebben a csodás környezetben, jelentkezz Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámon, vagy a www.rtl.hu/gazda/andras weboldalon!

Ide kattintva még többet megtudhatsz András gazdáról!

 

Benita gazda

Benita három éves kora óta csak és kizárólag a lovaknak él, de bármennyire is imádja őket, pont ezen szeretne változtatni. Alig öt év alatt építette fel birodalmát. Csodálatraméltó akaraterejével, kitartásával és elhivatottságával előrébb tart, mint sok kétszer idősebb sorstársa. Egyvalami azonban mégis hiányzik az életéből: az igaz szerelem.

Ha úgy érzed, boldoggá tudnád tenni Benitát, sportos, humoros és életvidám férfi vagy, aki bírja a strapát és nem mellesleg él hal a lovakért, akkor itt a lehetőség. Jelentkezz Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámon, vagy a www.rtl.hu/gazda/benita weboldalon, és kápráztasd el ezt a csodálatos fiatal hölgyet!

Ide kattintva még többet megtudhatsz Benita gazdáról!

 

József gazda

József vérbeli ezermester, akinek a keze alatt tényleg minden arannyá válik. Az egész birodalmát kőkemény munkával, teljesen egyedül hozta létre, így ismeri gazdasága minden szegletét. Élete mégsem a munkából áll, hisz amit csinál, az a hobbija, így valójában sosem dolgozik, csak a kedvenc időtöltését végzi nap mint nap. József érzékeny ember, akinek lányai mellett akad még hely a szívében, nem is kevés.

Ha úgy érzed, hogy szívesen lennél társa ennek az igazán különleges gazdaembernek, ne habozz, jelentkezz Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámon, vagy a www.rtl.hu/gazda/jozsef weboldalon!

Ide kattintva még többet megtudhatsz József gazdáról!

 

Gergő gazda

Gergő gazda gyerekkora óta a növénytermesztésnek él. Nála elhivatottabb fiatalember kevés van a gazdák között, az egyszer biztos. Munkaszeretete, tettrekészsége igazán irigylésre méltó. Kitartó a munkában és kitartó a szerelem keresésében is. A sok csalódás és sikertelen kapcsolat után a falu bikája mégsem adja fel, és most a Házasodna a gazdában keresi az igazi nagy őt.

Ha úgy érzed, jól kijönnél egy adrenalinvadász, sportos férfival, aki bármit megtenne érted, ne habozz, jelentkezz Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámon vagy a www.rtl.hu/gazda/gergo weboldalon!

Ide kattintva még többet megtudhatsz Gergő gazdáról!

 

Gábor gazda

Gábor gazdának mindene a természet. Egy egész állatkertet tart fenn, mert amíg nincs családja, élete a négylábúaké. A családcentrikus gazda viszont ennél sokkal többre vágyik: szerető feleségre és gyerekekre, akik bearanyozzák mindennapjait, akikkel meogszthatja azt a sok szépet és jót, amit a természet adhat egy embernek. Előrelátó, gondos férfi, aki nem mellesleg a főztjével is képes könnyedén levenni lábáról szíve választottját.

Ha szereted a finom süteményeket, és egy igazán édes gazdára vágysz, jelentkezz Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámon, vagy a www.rtl.hu/gazda/gabor weboldalon!

Ide kattintva még többet megtudhatsz Gábor gazdáról!

 

Anna gazda

Anna az igazi huszonegyedik századi nő, a nagybetűs Nő. Önálló, kitartó, tűzön-vízen átmegy a céljaiért, és el is éri azokat. Okos, nem fél a kihívásoktól, tanul a hibáiból, és nem mellesleg igazi bombázó. Olyan férfira vágyik, akire felnézhet, aki motiválja őt, aki valódi társa lesz a hétköznapokban. Anna szeretne jókat főzni és jókat beszélgetni leendő társával, aki támasza, barátja és cinkosa a hétköznapok forgatagában, de legfőképp szerelme, akiért bármit megtenne, és akivel együtt építhetnék a közös jövőt. Céltudatos úriemberek, figyelem!

Ha úgy érzitek, Anna mellett még jobban ki tudnátok bontakozni, jelentkezzetek Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámon, vagy a www.rtl.hu/gazda/anna weboldalon!

Ide kattintva még többet megtudhatsz Anna gazdáról!

 

Imre gazda

Imre gazda mellett nem lehet unatkozni. Bohókás természetével és ellenállhatatlan humorával nem csupán egy jókedélyű gazda, mellette az élet tényleg csupa móka és kacagás. Ehhez méltó társat keres magának, akivel jókat nevethetnek és élvezhetik az élet sava-borsát.

Ha egy humoros és kedves hölgy vagy, aki szívesen hagyná, hogy Imre a szívébe lopja magát, jelentkezz Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámon, vagy a www.rtl.hu/gazda/imre weboldalon!

Ide kattintva még többet megtudhatsz Imre gazdáról!

#Házasodna a gazda#gazdák#benita gazda#anna gazda#gábor gazda#gergő gazda#József gazda#imre gazda#kevin gazda#andrás gazda

Címlapról ajánljuk