Házasodna a gazda

Hétvégén jönnek az újabb házasodni vágyó gazdák, addig is felidézzük a műsor emlékezetes jeleneteit

rtl.hurtl.hu

2024. április 10. 7:17

Április 14-én visszatér a Házasodna a gazda az RTL képernyőjére: három nő és hat férfi mutatkozik majd be az adásban, mindannyian arra vágynak, hogy társat találjanak. Vasárnap mindent megtudhatunk róluk: nemcsak azt mutatják be, hogyan telnek a napjaik, hanem arról is mesélnek, milyen párt képzelnek el az életükben. Hogy ráhangolódjunk a műsorra, összegyűjtöttük az elmúlt évadok emlékezetes pillanatait.

Romantika a kukoricásban

Ha valaki földműveléssel vagy állattenyésztéssel foglalkozik, mindig időt kell szakítania a kötelességeire. Ezzel együtt a gazdák a romantikus pillanatokra is odafigyeltek, amikor csak tehették. Kaszálás, etetés vagy akár ültetés közben is igyekeztek kihasználni minden lopott pillanatot, ha azt érezték, hogy ott izzik a szikra köztük és randipartnereik között. Így esett, hogy a második évadban Zsolt gazda és kiszemeltje kaszálni indultak volna a mezőre, azonban az útjuk végül máshova vezetett. A kukoricásban kötöttek ki, ráadásul egymás karjaiban:


A gazdák kiszemeltjei sem rettennek vissza a munkától

Vajon a városból érkező jelentkezők mennyire nyitnak a vidéki élet felé? Tudnak azonosulni a gazdák mindennapjaival? A Házasodna a gazda párkeresői ezekre a kérdésekre is nagy hangsúlyt fektetnek, amikor randira hívják kiszemeltjeiket. Így tett a második évadban Misi gazda is, aki egy különleges „feleségteszttel” tette próbára az egyik lányt: Reninek dinnyéket kellett kongatnia, hogy rájöjjön, melyik gyümölcs a legédesebb.


A legszerencsésebb gazdákra a szerelem is rátalált

Roland gazda 2020-ban, a Házasodna a gazda harmadik évadában kereste a szerelmet, és meg is találta Niki személyében. Akkor az álomrandiról visszatérve boldogan mesélték el Nádai Anikónak, hogyan együtt képzelik el a jövőjüket. A műsor után Roland és Niki azonnal összeköltöztek, sőt Niki még a mezőgazdasági munkába is betanult, és már lassan négy éve együtt vannak.  


A hatodik évadban feltűnt Gergő gazda is élete legjobb döntésének tartja, hogy jelentkezett a műsorba, hiszen ő is ratalált párjára, Kírára. A szerelmesek már össze is költöztek és a családalapításra készülnek. 

Nagy szerencsém volt Kírával, mert pont ugyanazt az arcát mutatta, mint most, 7 hónappal később. Pont olyan tökéletes, mint akkor volt 

– mesélte Gergő a lányról.


A szerelem nem ismer határokat

Sokszor a távolság és a korkülönbség sem lehet akadály, ha két ember úgy érzi, hogy közük van egymáshoz. Arra azonban még Pista gazda sem számított, hogy egy egész hölgykoszorú rohamozza meg a tanyáját, hogy megismerkedhessen vele.


Természetesen nem Pista gazda volt az egyetlen, akit megannyi hölgy próbált levenni a lábáról. Az ötödik évadban Alfonz gazdához például énekelve érkeztek meg a lányok, akikért Előd barátját küldte el egy traktorral:


A gazdák megismerése mellett persze már az is izgalmas, hogy láthatjuk, hol élnek. Április 14-én ezért is érdemes az RTL-re kapcsolni és az rtl.hu/gazda oldalát is figyelni, hiszen az új évad gazdái mindent megmutatnak majd a mindennapjaikból, így az otthonaikat is. A negyedik évadban feltűnt Gergő gazda házára is sokan kíváncsiak voltak. Vajon hol pihen le a gazda egy kemény nap után? Milyen berendezést álmodott meg magának? A videóból kiderül:


Mire vágynak magánéletükben a gazdák?

Mindenki mást keres egy kapcsolatban. A hatodik évadban Anna gazda például egyáltalán nem várta el, hogy párja szakmabeli legyen, azt azonban ő is bevallotta – miközben az rtl.hu-nak bemutatta barackfáit –, hogy a segítségnek kifejezetten örülne a birtokán.

 

Vajon az új évad gazdái milyen vágyakkal vetik bele magukat a párkeresésbe? Vasárnap este 20:10-től az RTL-en erre is választ kapunk, és végre kiderül az is, hogy Józsi gazda miért hívta fel telefonon Nádai Anikót.

#Házasodna a gazda#nádai anikó#rtl#roland gazda#misi gazda#zsolt gazda#pista gazda#gergő gazda#alfonz gazda#József gazda#emlékezetes pillanatok#kíra#niki#szerelem#társkeresés#best of#házasság

Címlapról ajánljuk