Fókusz

„Majka nagyon erős egyéniség, nagyon erős véleménye van” – ezt várja Gáspár Laci a közös mentorkodástól

Hubai AntalHubai Antal

2024. április 8. 20:34

Majka ősztől vissza tér az RTL képernyőjére, méghozzá nem is akármilyen szerepben. Ő lesz az X-Faktor egyik mentora. Gáspár Laci a Fókuszban örömét és kételyeit is kifejtette arról, hogy a rapper mekkora vetélytársa lesz majd. A Sztárbox pofonosztó színésze, Molnár Áron pedig már ki is hívta Majkát: az üzeni, hogy egykori Sztárbox-győztesként ideje visszatérnie a ringbe is.

Vasárnap arról az rtl.hu-n is beszámoltunk, hogy Molnár Áron Sztárbox-mérkőzésre hívta ki közösségi oldalán Majkát. A színész ekkor még nem tudta, hogy kiszemeltjét egészen más szerepben fogja látni az RTL képernyőjén. Hétfőn az rtl.hu-n jelentette be a műsor senior kreatív producere, Verebéyl Marcell, hogy Gáspár Laci mellett Majka is ott lesz az X-Faktor mentorszékében.

Majka nagyon erős egyéniség, nagyon erős véleménye van, nagyon szereti a zenét és tiszteli is. És el is jutottunk oda, amiért  szerintem mi nagyon jól fogunk tudni együttműködni

– mondta az X-Faktor első mentora, Gáspár Laci a Fókusznak.

Gáspár Laci és Majka dolgozott már együtt többször is. Bő egy évtizede  a R’n’b all stars partisorozat keretében jelent meg az első közös daluk a Tedd fel címmel, amelyben Dér Henivel együtt énekeltek.    

„Már akkor is szerettem Majkával együtt dolgozni, mert láttam, hogy neki mi a fontos. Ha nem is ő találta ki az ötletet, de ha másnak az ötlete jobb, akkor legyen az. És ezek szerintem fontos dolgok. De még mindig nem ismerjük egymást” – tette hozzá Laci, aki úgy érzi, jó barátok lesznek majd Majkával, de simán elképzeli azt is, hogy lesznek köztük nézeteltérések egy-egy versenyző vagy produkció kapcsán.

Majka nem először tér vissza az RTL képernyőjére

Majka 2002-ben a ValóVilág első szériájában vált ismertté, de az igazi sikert a zene hozta meg számára. „Több mint 10 éve a hazai könnyűzenei élet egyik állócsillaga, gyakorlatilag mindent elért, mindent tud erről a szakmáról. Olyan rutinja, olyan szakmai tapasztalata van, amiért üzembiztosan érdemes lesz jelentkezni az X-Faktorba, hiszen ő az egyik mentor, akivel együtt lehet majd dolgozni” – mondta Verebély Marcell, a tehetségkutató senior kreatív producere.

A rappert nem először láthatjuk az X-Faktorban sem. 2012-ben a harmadik évad negyedik élő show-jában Curtisszel együtt lépett fel.  A legismertebb daluknak, a Belehaloknak a swing változatát adták elő extra produkcióként. Majka akkor így fogalmazott a Fókusznak:

„Azt, hogy valaki sikeres lesz, és Magyarországon vagy bárhol a világon sztár lesz, annak genetikája van. Az emberek nem tudják, hogy miért kíváncsiak rá. Vannak sokkal jobbak, vannak másabbak ugyanazon az ágazaton belül, ha körbenézünk a világon, és mégis. Madonnának nulla hangja van, Mick Jaggernek nulla hangja van, és mégis olyat alkottak a saját stílusukban, ami nemhogy egyedülálló, hanem a legjobbak benne. Én azt gondolom, hogy 

ez mind-mind kell ahhoz, hogy valaki sztár legyen, belül kell hordania azt az X kis kromoszómát, amitől nagyon nagy király lesz.

Nemsokára megismerheti a nagyközönség mind a négy mentort 

Újabb 12 évet kellett várni, hogy Majka ősszel, most már az X-Faktor mentoraként vonuljon majd be szombat esténként az élő show-kban a színpadra. Aki most kapott kedvet a jelentkezéshez, az rengeteg helyen megteheti, hiszen az X-Faktor válogatásai minden hétvégén vidéken, a határontúlon és Budapesten is folynak.

„Hamarosan bejelentünk még két olyan mentort, akikért azt gondolom, hogy amikor egybe látjuk ezt a négyest, biztos, hogy érdemes lesz beszélni ebben a műsorban” – tette hozzá a műsor kreatív producere.

Gáspár Laci a Fókusz korábbi riportjában hosszabban is mesélt az X-Faktor új évadáról.

 

#Fókusz#Videó#gáspár laci#X-Faktor#majka#mentor#verebély marcell#molnár áron#tehetségkutató#jelentkezés#ma

Címlapról ajánljuk