Fókusz

„Én vagyok az egyetlen, csak én maradtam” – megvan a 2024-es X-Faktor első mentora

Hubai AntalHubai Antal

2024. április 3. 19:06

Végett ért a 24 órás visszaszámlálás, eljött az idő, hogy itt a Fókuszban leleplezzük az ország legismertebb énekes tehetségkutató műsorának idei legelső mentorát. Eláruljuk, ki ül biztosan (idén is) az X-Faktor mentorainak egyik székében.

A korábbi évadok mentorai között voltak rapperek, volt vérbeli rocker, zenei producer Los Angelesből, színész, énekes-reklámszakember, blues énekes-gitáros, énekesnők határon innen és túl, sőt korábbi széria dobogósa is. Volt, aki itt találta meg élete párját, azóta pedig nemcsak összeházasodtak, de gyerekük is született.

Bár ez a verseny az énekesekről szól, azért a mentorok között is számít, hogy kinek hány versenyzője emelhette a magasba a kezét a fináléban. A 11 évad alatt eddig 15-en ültek az X-Faktor mentorszékében, néha pedig kifejezetten feszült volt a hangulat egy-egy pillanatra a mentorpultban is.

Az X-Faktor 2024-ben teljesen megújul. 

Minden idők legsikeresebb mentora, ByeAlex 6 évad után, a 2022-es fináléban elbúcsúzott és megköszönte mindenkinek, hogy – ahogy ő fogalmazott – az X-Faktorban nőtt fel és lett igazán férfi. A rapper tehát távozott, de vajon teljesen megújul a mentorgárda 2024-ben?  

„Én vagyok az egyetlen, csak én maradtam” – megvan a 2024-es X-Faktor első mentora
Laci három vadonatúj társával vág majd neki a 2024-es válogatásnak.

Van azonban olyan, ami nem változik

Azt tudtam, hogy ha lesz még X-Faktor, akkor én nagyon szeretnék benne lenni


– vallotta be Gáspár Laci, aki akár magyar Simon Cowellnek is becézhetné magát mostantól, hiszen egyedüliként hetedik alkalommal is ott ül majd az X-Faktor ítészei között. Ez pedig azt jelenti, hogy három vadonatúj társával vág majd neki a 2024-es válogatásnak.

  • Mik voltak Gáspár Laci legemlékezetesebb pillanatai a korábbi évadokban?
  • Milyen érzésekkel és tervekkel áll az új évadhoz?
  • És mi hiányzik ma a fiatal énekes egy részéből?
  • Hol és mikor lesznek a válogatók?

Megtudhatják a fenti exkluzív interjúra kattintva.

#Fókusz#Videó#gáspár laci#Belföld#X-Faktor#X-faktor 2024#mentor#bejelentés

Címlapról ajánljuk