Megmutatjuk Budapest legdrágább ingatlanjaitMegmutatjuk Budapest legexkluzívabb ingatlanjait, köztük Vajna Timi házát is, amit több mint egymilliárd forintért árul.
Fókusz

Medence a nappaliban, tízmilliós kanapé, 6 milliós négyzetméterár – megmutatjuk Budapest legdrágább ingatlanjait

Karagics IldikóKaragics Ildikó

2023. november 17. 20:27

Van olyan budapesti luxusingatlan, amelyikben csak az ebédlőasztal tízmillió forint. Medence a nappaliban, egyedi megoldások, és akár 5-6 millió forintos négyzetméterár. Megmutatjuk Budapest legexkluzívabb ingatlanjait, köztük Vajna Timi házát is, amit több mint egymilliárd forintért árul.

Luxusingatlan kategóriában a közepesnek mondható 4 milliós négyzetméret árral számolva, egy 200 négyzetméteres lakás vagy ház ára ma a fővárosban nagyjából 800 millió forint. 

Balla Ákos luxusingatlanokkal foglalkozik, egy ilyen, igen különleges, egyedi, felső kategóriás, Budapest belvárosában található lakást mutatott meg a Fókusznak. Egy külön lakás méretű, 80 négyzetméteres hatalmas nappali-étkező, konyha, elszeparált hálószobák, természetesen mindegyik saját fürdőszobával és a lakás végén egy önállólakrész külön bejárattal, amely így a személyzet elszállásolásra is kiválóan alkalmas. Ez csak az elrendezés és a méret, de valójában, a lakás nem csak a szobák számától válik luxussá.

Ha pedig nem belváros és nem lakás, akkor hatalmas, impozáns házak, lélegzetelállító környezetben. 

Budapesten a II. és a XII. kerületben lehet luxus kategóriájú ingatlanokat találni. Olyanokat, ahova még igaz világsztárok is szívesen beköltöznének. Vagy olyanokat, ahol ismert emberek éltek. Mint Andy Vajna özvegye, Tímea.

3 225 000 forint. Ennyi a négyzetméter ára a II. kerületben lévő Vajna-villának, amit Andy Vajna özvegye árul. 

Az impozáns ház 403 négyzetméter és a házat hirdető ingatlanos oldal leírása alapján négy hálószoba, három fürdő és két gardrób van benne. A közel 1300 négyzetméteres telken lévő ingatlan ára 1,3 milliárd forint. Vajna Timi ennyiért árulja a házát, melyben állítólag alig néhányszor volt csak. 

A videóból kiderül még többek között, hogy

  • hogy néz ki Vajna Timi villája,
  • mitől lesz luxus egy lakás vagy egy ház,
  • és miért nem engedték Brad Pittnek, hogy kivegye az egyik exkluzív budai házat.
#Fókusz#Videó#Életmód#luxus#ingatlan#rtl#brad pitt#vajna tímea#lakás#ház

Címlapról ajánljuk