Fókusz

Trokán Nóra szünetet kért testvére produkciója után – a furcsa szituációról csak a Fókusznak meséltek

Hubai AntalHubai Antal

2023. szeptember 25. 19:45

Trokán Nóri féltestvére, Elektra teljes titokban döntött úgy, hogy benevez a The Voice tehetségkutatóba, a rá nehezedő stressz miatt viszont nem énekelt úgy, ahogy tudna, így senki nem fordult meg az előadása alatt – ez azt jelenti, hogy produkciója nem jutott tovább. Elektra kiborult, Nóri zavarba jött, végül nehezen oldódott meg a kellemetlen szituáció. Bár rengetegen keresték őket a műsor után, végül a testvérpár csak a Fókusznak mesélte el, ők hogyan élték meg ezt az egészet.

Nóri és testvére, Anna Papadimitriu Athina színésznő és Trokán Péter színész lányai. A házaspár útjai 1997-ben váltak szét. A színésznő az Elektra mindörökké című film forgatása közben ismerkedett meg Magyar Gáborral. Össze is házasodtak, 1998-ban pedig megszületett kislányuk, Réka, ugyanis ekkor még így hívták Elektrát. Ezt a nevet később ő vette fel magának. Hároméves korában forgattunk először vele, valamint édesanyjával és testvéreivel, Nórival és Annával. Athina egy későbbi interjúban azt mondta: Rékát maga helyett küldte neki a tragikus körülmények között meghalt testvére.

Nóri vagány és bátor döntésnek tartja, hogy Elektra bevállalta a válogatót, miközben ő ott ült a zsűriszékek egyikén.

Azt viszont bevallja, ha a húga tökéletesen is énekelt volna, akkor sem nyomott volna rá a piros gombra, mert úgy érezte, ez nem etikus.

Hogy Nóri miért nem szólt rögtön coachtársainak, hogy felismerte az előadót, az kiderül a videóból, ahogy az is, hogy a lányok édesanyja miért gondolta úgy, hogy Elektrát testvére küldte neki.

Ha kíváncsi Magyar Elektra előadására, itt megnézheti:

#Fókusz#Videó#magyar elektra#trokán nóra#The Voice#színes#Bulvár

Címlapról ajánljuk