Fókusz

Sebestyén Balázs: Mi nem az a család vagyunk, aki két ingyen mozijegyért mutogatja a gyerekét

Fehér IstvánFehér István

2024. július 22. 20:26

Évekkel ezelőtt viccnek indult, most szombaton valósággá vált. Sebestyén Balázs DJ Otiként a 90-es és a 2000-es évek legnagyobb slágereit hozta el a közönségnek a Balatonon. Megmutatjuk a közel háromórás buli legjobb pillanatait és kulisszatitkait is. És persze szóba kerül az is, hogy az ország egyik legnépszerűbb műsorvezetőjének a múlt héten volt a 47. születésnapja.

A legértékesebb magyar celebek listáját évek óta Majka vezeti, Sebestyén Balázs pedig az állandó második helyezett, de a kutatások szerint ő a legszélesebb körben ismert magyar médiaszereplő. Közel három évtizede szerepel a nyilvánosság előtt, mégis van benne egy kettősség. Bár imád jókat nevetni és poénkodni, sokan nem is gondolnák róla, hogy a valóságban zárkózott. Az ismertséggel járó felhajtást pedig nehezen viseli, a magánéletét óvja a nyilvánosságtól, ritkán enged betekintés a családi életébe. Gyerekei nyilvános szereplésével kapcsolatban ezt mondta:

Mi nem akarjuk annyira tolni őket. Döntsék el ők, ha akarnak. Nekik is mondtam, srácok, mi hoztunk egy döntést, majd ha ti úgy gondoljátok később, akkor igen, de mi nem az a család vagyunk, akik két ingyen mozijegyért mutogatja a gyerekét.

Két fia van, Benett 14 éves és remekül dobol, Noel 10 éves lesz, ő pedig ügyesen focizik. Balázs is sportolt, gyerekként birkózott az iskola mellett, akkor még sportoló szeretett volna lenni, ezért egy sporttagozatos szlovák nyelvű gimnáziumba járt. Bár családjában nem voltak szlovák felmenők, jól beszélte a nyelvet, még érettségizett is belőle.

Sebestyén Balázs: Mi nem az a család vagyunk, akik két ingyen mozijegyért mutogatja a családját
Sebestyén Balázs alteregója, Dj Oti


Szegeden angol-kommunikáció szakon szerzett bölcsész diplomát, húszéves korában egy ismerőse javaslatára ment el a Z+ zenei televízió műsorvezető válogatására. Azt mondja, mindig is kommunikációval akart foglalkozni. A pimasz humora mellett van egy mély spirituális énje is, hiszi, hogy az életben sokat kell foglalkozni a lélek egyensúlyával is. Ezért fordult a pránanadi és a buddhizmus felé.

A fenti videóból kiderül még, hogy:

- mit gondol Balázs a buddhizmusról,
- mit mondott Rákóczi Feri Balázs, vagyis Dj Oti fellépéséről,
- Ráskó Eszter milyen ruhát és miért pont azt válaszotta a bulira.

Még több Dj Otiért (Balázs alteregójáért) kattintson ide.

#Fókusz#Videó#sebestyén balázs#színes#celeb#dj#balaton#siófok#dj oti

Címlapról ajánljuk