Fókusz

Sokan álltak értetlenül a történtek előtt: Azahriah koncert közben vonult le a színpadról

Gosztonyi ZsoltGosztonyi Zsolt

2024. július 16. 20:31

Nem sikerült tökéletesre Azahriah szerbiai debütálása. Múlt péntek este lépett fel a 22 éves énekes a kifejezetten jónak számító este 9-es időpontban a szlovén eurovíziós induló, a Joker Out, és a világhírű Black Eyed Peas előtt Újvidéken, de a koncert a negyedénél félbeszakadt. Sokan megdöbbentek ezen. De miért kellett a zenésznek megszakítania a koncertet? Kiderül a riportunkból.

Magyarország legnépszerűbb előadójának koncertjét sokan várták. Néhány dal után azonban megállította a koncertet és hosszan ecsetelte azt, hogy mennyire hálás a menedzsmentjének, ekkor derült ki, hogy valami nincs rendben a gitárjával.

Akármennyire próbálkoznak Geriék, hogy professzionális ellátásban részesüljek minden koncerten, így is sikerült balfaszokat felvenni a menedzsmentbe, akik nem tudják nekem a koncert előtt beállítani a gitárt, úgyhogy ezt most én fogom megcsinálni

– magyarázta a zenész.

Sokan álltak értetlenül a történtek előtt: Azahriah koncert közben vonult le a színpadról
A kínos közjáték rányomta a bélyegét a bulizók hangulatára. 

Sokan álltak értetlenül a történtek előtt. Igaz, hogy kis idő után visszatért, de a kínos közjáték rányomta a bélyegét a bulizók hangulatára. Később bocsánatot kért, hogy így sikerült szerbiai bemutatkozása, a fellépés végére pedig megérkezett zenésztársa és jó barátja, Desh is, hogy aztán a fináléra a Mindegy című dalokat a magyar ajkú közönség is együtt énekelje velük.

Részletek, és a rajongók reakciói a videóban. 

#Fókusz#Videó#Kultúra#Azahriah#koncert#Black Eyed Peas#szerbia#Joker Out

Címlapról ajánljuk