Fókusz

Egy év alatt 40 kilót fogyott - Kinga most elárulja csodamódszerét

Fodor BiankaFodor Bianka

2015. szeptember 29. 17:00

40 kilót fogyott egy év leforgása alatt. A háromgyerekes anyuka még időben húzta meg a vészféket és döntött a teljes életmódváltás mellett. Persze a csodás eredményeket nemcsak elérni, hanem megőrizni is nehéz, Kinga példájából sokan tanulhatunk!

Ildikó, Kriszta, Péter, Klaudia, Ibolya, Magdolna és Norbi. Akad köztük olyan is, aki közel 100 kilót dobott le. Most pedig ismerjék meg Kingát, aki 1 év alatt 40 kilótól szabadult meg. A 33 éves nő ma már elszörnyedve nézi egykori önmagát. Korábban azonban mindig is elégedett volt a külsejével, és negatív visszajelzést sem kapott soha.

Sosem volt egy nádszál alkat, ami – szerinte – nem csak életmódjából, hanem genetikájából is adódott. Mikor szintén súlyproblémákkal küzdő szomszédjáról kiderült, hogy cukorbeteg, Kinga megijedt, hogy neki is baja eshet. Amit nem engedhet meg magának, hiszen három gyermek anyukája. Ezért úgy döntött, hogy életmódot vált. Ételeiből száműzte a cukrot, a fehérlisztet, és a zsiradékokat – persze eleinte nem volt könnyű dolga.
 

 
#Fókusz#fogyás#diéta#kinga#fogyókúra#életmódváltás#fodor bianka

Címlapról ajánljuk