70 kiló mínusz csodaszerek nélkül125 kg-ról indult, most 55 kg-t mutat a mérleg. A 26 éves Magdi mindössze egy év leforgása alatt egy egész embernyi súlyfeleslegtől szabadult meg. 70 kiló tűnt el róla mindenféle csodaszer és sebészeti beavatkozás nélkül.
Fókusz

70 kiló mínusz csodaszerek nélkül

rtl.hurtl.hu

2014. május 14. 17:00

125 kg-ról indult, most 55 kg-t mutat a mérleg. A 26 éves Magdi mindössze egy év leforgása alatt egy egész embernyi súlyfeleslegtől szabadult meg. 70 kiló tűnt el róla mindenféle csodaszer és sebészeti beavatkozás nélkül.

A pontot az i-re egy névnapi bulin készült fotó tette fel. Akkor határozta el, hogy véget kell vetnie a lustálkodásnak, és a folyamatos nassolásnak. Felhúzta hát a „nyúlcipőt” és komoly életmódváltásba kezdett.

A sikernek nagy ára volt – 3 hónapig egy dekát sem fogyott, akkor azt hitte, feladja a küzdelmet. Ma már viszont meg sem kottyan neki heti két óra aerobik és 3 nap kőkemény edzés a konditeremben. Sőt, szívesen ad tanácsot másoknak is.

Magdi elképesztő sikerét ruhái is jól mutatják. Az 5 XL-es ruhákat mára S-esre cserélte. Régi nadrágja egyik szárába most már két lába is belefér.

#Fókusz#rtl#diéta#fogyás#Életmód

Címlapról ajánljuk