Életmód

Ez volt a 20 éves lány utolsó videója, mielőtt belehalt a fogyasztó műtétbe

rtl.hurtl.hu

2024. január 23. 13:19

Majd találkozunk a túloldalon – írta követőinek a fogyás elősegítő beavatkozás előtt. 

Egy 20 éves fiatal nő meghalt Törökországban, miután súlycsökkenést segítő beavatkozást hajtottak végre rajta. Morgan Ribeiro egy TikTok-csatornát is működtetett, ide posztolt még a műtét előtt. A bejegyzésben arról beszélt, hogy ez lesz az utolsó posztja a nagy fogyás előtt, és a követőivel majd találkoznak a „túloldalon”. Végül ez lett élete utolsó videója:



Ribeiro halálhíre kapcsán a brit Metro azt írja, hogy egy 2500 fontos gyomorszűkítő műtét miatt utazott Törökországba. A nőt saját bevallása szerint rengetegen bántották, csúfolták a teste miatt, ezért döntött a beavatkozás mellett. Törökország előnye pedig az Egyesült Királysághoz képest, hogy ott hamarabb sorra lehet kerülni, míg odahaza hatalmas várólisták vannak.

A január 5-i beavatkozás után engedélyezték neki, hogy hazautazzon 19 éves barátjával, James Brewsterrel együtt. A hazafelé tartó repülőúton Morgan rosszul lett, és szeptikus sokkba esett. A repülőgép kényszerleszállást hajtott végre Szerbiában, ahol az orvosok felfedezték, hogy 

a nő vékonybelét feltehetően véletlenül elvágták, ami halálos fertőzéshez vezetett.

Morgan édesanyja, Erin Gibson gyűjtést szervezett, hogy haza tudják szállítani a lánya testét, erre 10 ezer fontra, vagyis több mint 4 és fél millió forintnak megfelelő összegre volna szüksége.

„Felnőttként sokat zaklatták, mindig küzdött a súlyával, és nehezen élte meg ezt a helyzetet. Éreztem, hogy valami baj lesz, rossz dolgokat lehet hallani Törökországról és az ott elvégzett beavatkozásokról. Azt akarom, hogy a lányom halálának legyen következménye, nem akarom, hogy mással is megtörténjen ez” – nyilatkozta az Independentnek az édesanya.

Morgan barátja is megszólalt a tragédia után, James azt állítja, hogy az orvosok nem figyelmeztették a műtéttel járó veszélyekre.

Nyitókép: TikTok

#Életmód#tiktok#fogyás#műtét#törökország#meghalt

Címlapról ajánljuk