Életmód

Nagyobb péniszre vágyik? Ezt a három lépést iktassa be!

rtl.hurtl.hu

2023. november 2. 10:50

Aki a neten kutakodik, számos kétes megoldásba ütközhet, míg mások műtétet ajánlanak. A brit egészségügyi szolgálat tiszta vizet önt a pohárba.

Úgy tűnik, a férfi nemi szerv méretének megnövelése örökzöld téma. A Google Trends adatai szerint a pénisznövelés keresőszó használata több mint 100 százalékkal nőtt 2021 és 2022 között, míg a pénisznövelő tablettákat keresők száma az Egyesült Királyságban 44 százalékkal emelkedett az Egyesült Királyságban, írta meg a Sun.

Aki a neten kutakodik, számos kétes megoldásba ütközhet, míg mások műtétet ajánlanak. Talán nem meglepő, ha ez utóbbit a legtöbben elkerülnék. 

Az NHS (National Health Service, az Egyesült Királyság egészségügyi szolgálata) szerint van néhány egyszerű, fájdalommentes módja annak, hogy a hímtag nagyobbnak tűnjön. „Sok férfinak, aki a pénisze mérete miatt aggódik, általában általános testképzavarai vannak” – mondta Kevan Wylie professzor, szexuális orvoslással foglalkozó tanácsadó, aki szerint ezek a férfiak hajlamosak rossz testképüket a péniszükre összpontosítani. „Gyakran a tanácsadás valódi változást hozhat a páciens számára az önbecsülés építésével, a testképpel kapcsolatos torz nézetek korrigálásával és azzal, hogy többet tudnak meg arról, hogy mi teszi az embereket vonzóvá” – magyarázta. 

Ezzel a három lépéssel lehet tenni azért, hogy a hímtag nagyobbnak tűnjön:

  • A fanszőrzet trimmelésével. „Nyírd le a füvet, hogy a fa nagyobbnak tűnjön”, javasolja a cikk már-már költőien.
  • A sörhas leépítésével. Ez is hasonló elvet követ, kiegészítve azzal, hogy egyik fallosznak sem áll jól, ha rálóg egy sörhas. 
  • Fittség elérése. Aki fitt, az nem csak jobban néz ki, hanem jobban is érzi magát. Aki szexinek érzi magát, annak a szerelmi élete is egyenesbe kerülhet. 

Természetesen ezek a tippek nem a hímtag méretén, csak a látványán dobnak. Aki szeretne néhány extra centit, annak mindenképpen orvosával kell konzultálnia a rendelkezésre álló lehetőségekről. Ahogyan érdemes pszichológust is felkeresni: a péniszmérettel kapcsolatos aggodalmak mélyebb, mögöttes önértékelési problémákból fakadnak.

A világ legnagyobb péniszű férfijának egyébként átok a félméteres, egykilós hímtag: életében még csak egyszer szexelt.

Nyitókép: Getty Images

#Életmód#pénisz#egészség#sörhas#fitt#nemiszerv

Címlapról ajánljuk