Életmód

A világ legnagyobb péniszű férfija számára átok a félméteres, egy kilós hímtag: életében még csak egyszer szexelt

rtl.hurtl.hu

2023. október 18. 17:53

Korábban pornósztár szeretett volna lenni, de kénytelen volt feladni az álmát.

Sanyarú sors jutott Roberto Esquivel Cabrerának, aki 48 centiméter hosszú, 900 grammos pénisszel rendelkezik. A mexikói férfi fiatal korában súlyokat lógatott már akkor is termetes hímtagjáról, hogy az még nagyobb legyen.

A férfinak azonban a szexuális élete is sivár, sőt még a Guinness rekordok könyvébe sem tud bekerülni, mert hatalmas pénisze miatt mozgássérültnek tartja magát. A férfi 2015-ben lett híres, amikor szegénységben élt, és arról álmodozott, hogy pornósztár lesz.

A Kentaurnak is nevezett férfi ekkor arról beszélt: „Egy filmet akarok készíteni. Nem úgy, hogy fizetett szerződésem lesz, hanem hogy megveszem a felszerelést, több nyelven felveszem, aztán magam forgalmazni kezdem. Képzeld el, csak Kínában több mint egymilliárd ember van! Ezzel a pénzzel még barátnőt is szerezhetnék, vagy ha nem, akkor mesterséges megtermékenyítéssel saját gyerekem lehet. Valaki, aki szeret engem”.

A férfi manapság számos húgyúti fertőzéstől is szenved, nem képes a hasán aludni, és hozzá kell kötöznie hímtagját a lábához, hogy mozogni tudjon. Külön groteszk részlet, hogy Cabrera „valódi” pénisze csak 18 centis, a többi csak fityma és gyulladt bőr.

Cabrera arról is beszámolt: „Soha nem volt barátnőm, partnerem, vagy bármi ilyesmim, még nem is csókoltak meg” – mondta. A férfi azt is hozzátette, hogy életében mindössze egyszer szexelt. Viszont az USA-ból sikerült kitiltatnia magát, miután méretes péniszét mutogatta fiatalkorú lányoknak.

Hozzászólna?

 

Nyitókép: Twitter

#Életmód#pénisz#rekord#egészség#kitiltás#usa#mexikói#szex

Címlapról ajánljuk