Életmód

Perrel fenyegette meg a vegán nő a szomszéd kertben húst sütő férfit: Ne grillezz romlott állati tetemeket!

rtl.hurtl.hu

2023. július 28. 6:42

Zavarta a sülő hús illata. 

2019-ben egy vegán nő feljelentéssel fenyegette meg szomszédját az ausztráliai Perthben, mert az húst grillezett a kertjében, írja a Merkur. A vita előtt néhány nappal már volt egy ütésváltás a két fél között.

A lap szerint a szomszédok – vesztükre – közös felhajtón osztoztak. Az egyik család vegán életmódot folytatott, tehát nem ettek sem húst, sem állati eredetű termékeket, így például sajtot vagy tojást sem, a másik család pedig a hagyományos étkezést követte. 

A probléma éppen ebből fakadt, egy nap ugyanis Kyle hússütésbe fogott kertjében, a grillezés illata pedig zavarta Sarah-t, aki levélben szólította fel, hogy ne grillezzen romlott állati tetemeket. Ezt a levelet tette ki Kyle a Facebookra, ami alatt heves vita bontakozott ki: egyesek szerint a grillezés az ausztrál kultúra része, a nőnek egy másik országot kellene választania, egy „vegán környéket”. Egy kommentelő azt ajánlotta, hogy Kyle válaszcsapásul rendezzen grillezős összejövetelt a kertjében. 

A férfi megfogadta a tanácsot és össznépi grillezésbe kezdtek portáján, ami ismételten nem nyerte el Sarah tetszését. A nő a buli után azt írta: 

Elég volt, kérlek, vedd ezt komolyan,

és még azzal is megfenyegette, hogy jogi lépéseket tesz, bírósághoz fordul. Kylie pedig ismét feltette a szomszédja levelét az internetre, ami ezúttal is heves érzelmeket váltott ki a felhasználókból. A lap szerint a problémás helyzetet végül nem sikerült megoldani.

Heves szomszédi csörtékért nem kell Ausztráliáig menni: nemrég mutattuk be, hogy egy szomszéd szó nélkül elzáratta a vizet egy budapesti, 40 lakásos társasházban egy forró nyári napon. 

Nyitókép: Pixabay

#Életmód#vegán#szomszéd#per

Címlapról ajánljuk