Életmód

Kólával oldott fel egy torkán akadt csirkecsontot egy nő

rtl.hurtl.hu

2023. július 6. 13:03

Az orvosa tanácsára. 

Különlegesen egyszerű módszerrel szabadult meg a torkán akadt csirkecsonttól egy új-zélandi nő. Megivott négy doboz kólát, ami fellazította és feloldotta a csontot – írta a helyi sajtó.

Beth Brash a Stuff című lapnak elmondta, hogy egyik kedvenc éttermében vacsorázott pénteken, ahol egy újfajta ételt próbált ki. Már ott érezte, hogy valami mintha megakadt volna a torkán, de „büszkeségem nem engedte, hogy jelenetet csináljak”.

Azonban a fájdalom nem múlt, ezért hétfőn első dolga volt, hogy kórházba menjen. Ott közölték vele, hogy egy kisebb csont akadt a torkán, és a fül-orr-gégészeten azt tanácsolták neki, hogy vegyen négy doboz cukros kólát, az majd segíteni fog a problémán.

Beth Brash elmondta, hogy egy kissé csodálkozott a különleges kezelési módszeren, de egyenesen egy boltba ment, megvette az üdítőket, és egyszerre megitta az összeset. Már másnap jobban érezte magát, két nappal később pedig már teljesen panaszmentes volt.

A lapnak nyilatkozó orvos elmondta, hogy még soha nem találkozott ilyen kezelési móddal, de az eredményt látva kijelentette, hogy „ésszerű orvosi tanács volt”.

Nyitókép: Illusztráció. – Fotó: Unsplash

#Életmód#kóla#csirkecsont#új-zéland#orvos#csont#torok#egészség

Címlapról ajánljuk