Életmód

„Jó visszatérni az Egyesült Királyságba” – mondta Meghan Markle a One Young World Summit megnyitóján

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 5. 21:40

Sussexék óriási mosollyal az arcukon léptek színpadra Manchesterben. 

A manchesteri One Young World csúcstalálkozón mondott beszédet a Harry herceggel közös brit körútjának részeként Meghan Markle, aki úgy kezdte:

Nagyon jó újra az Egyesült Királyságban lenni.

Sussex hercegnéje – aki férjével együtt ment fel a színpadra – a fiatal hallgatóságnak elmondta: mindenféle dolgot fognak hallani ezen a héten, némelyik súlyos, némelyik felemelő lesz, de a leghangsúlyosabb mégis csak az lesz, hogy ők a jövő. 

Szeretném hozzátenni, hogy ti vagytok a jelen is. Ti vagytok azok, akik most, ebben a pillanatban véghezvihetitek a szükséges változtatásokat, és éppen ezért nagyon hálás vagyok, hogy ma a társaságotokban lehetek

– mondta Markle.

A korábbi hercegné arról is beszélt, hogy 2014-ben tanácsadóként csatlakozott a One Young World szervezethez, és úgy jellemezte akkori önmagát, mint aki „fiatal, ambiciózus és olyan dolgokért szállt síkra, amelyekben mélyen hitt”.


Markle ugyanakkor tele volt önbizalomhiánnyal, mert „ő volt a lány a Suits-ból”. „Olyan vezetők, humanitáriusok, miniszterelnökök és aktivisták vettek körül, akik iránt mély tiszteletet és csodálatot éreztem…, és arra kértek, hogy foglaljak helyet az asztalnál” – idézte fel a beszédben, és elmondta, megtartotta a névtábláját, mert „az volt a bizonyíték rá, hogy ott volt és oda tartozott”. 

Harry és Meghan korábbi otthonukban, a Frogmore Cottage-ban éjszakázott, ami egyébként csak néhány perc sétára van Vilmosék otthonától, az Adelaide Cottage-tól, ám a két herceg között állítólag annyira megromlott a viszony, hogy nem találkoztak. 

Nyitókép: Chris Jackson / Staff / Getty Images

#Életmód#meghan markle#harry herceg#egyesült királyság#beszéd

Címlapról ajánljuk