Bulvár

Meghan Markle és Harry herceg csak pár lépésre lesz Vilmoséktól, de nem tervezik, hogy találkoznak velük

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 3. 9:35

Nagyon megromlott a kapcsolat a testvérek között. 

Szeptember elején az Egyesült Királyságba utazik Harry herceg és Meghan Markle – írtuk korábban. A pár három rendezvényen is részt vesz majd, az egyik miatt Németországba látogatnak. Az azonban kétséges, hogy Harry herceg találkozik bátyjával, Vilmossal, annak ellenére, hogy csak egy rövid sétára lesznek egymástól – írja a DailyMail.

A lap forrásai úgy tudják, hogy Sussexék vasárnap érkeznek majd az országba, és korábbi otthonukban, a Frogmore Cottage-ban szállnak meg. Vilmos és Katalin hercegnő a mindössze tizenötperces sétára vagy öt perces autóútra lévő Adelaide Cottage-ba költözött nemrég, ám a két testvér kapcsolata mostanra annyira megromlott, hogy a források szerint nincs tervben a találkozás. 

Állítólag Vilmos attól tart, hogy Harry és Meghan magával hoz majd egy forgatócsoportot, Sussexékről ugyanis dokumentumfilm készül a Netflixre. 

A The Cut című amerikai magazinnak adott interjújában a héten Meghan Markle kijelentette, hogy nem írt alá titoktartási megállapodást a királyi családdal, és utalt arra, hogy az Oprah Winfrey-vel készült tavalyi interjúja után még többet fog elmondani, de még nem áll rá készen.

Nyitókép: Chris Jackson – Pool / Getty Images

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#vilmos herceg#egyesült királyság

Címlapról ajánljuk