Életmód

A Konyhafőnök séfjéé lett az év étterme

rtl.hurtl.hu

2022. május 16. 21:16

Rácz Jenő fontos díjat nyert.

A budapesti Rumour by Rácz Jenő nyerte az Audi – Dining Guide Év étterme díjat a hétfőn este Budapesten megtartott díjátadón – számol be az MTI. A hírügynökség szerint a díjat a magyarországi gasztronómia egyik legjelentősebb elismeréseként tartják számon.

A Konyhafőnök séfje, Rácz Jenő első magyarországi étterme a hazai kínálatban újszerűnek számító „chef’s table” koncepcióval várja vendégeit. A zsűri méltatása szerint a Rumour a budapesti éttermi élet első olyan étterme, ami a séf személyére épít, őt helyezi központba.

A TOP 10+2-es listára a tatai Platán Gourmet étterem, az Essencia Restaurant, a Salt Budapest, a Pasztell, a Borkonyha, a Babel Budapest, az Arany Kaviár, a Costes Restaurant, az esztergomi 42 Restaurant & Bar, a Costes Downtown és a Laurel Budapest került még fel.

A ranglista felállításában a Michelin Guide korábbi igazgatója, az olasz Fausto Arrighi segédkezett, aki vezető tanácsadói jelenlétével hatodik éve segíti az Étteremkalauz munkáját.

Az rtl.hu a napokban mutatta be Rácz Jenő csapatának tagjait A Konyhafőnökben a piros bőrruhás Alföldy Annától Zergi Gáborig, aki a magyar Chris Hemsworth-nek vallja magát. A csapattagok a műsor eddigi epizódjaiban mellbimbót villantottak, zavarba hozták a zsűrit, és erotikus ételeket alkottak.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Életmód#konyhafőnök#év étterme#gasztronómia

Címlapról ajánljuk