Éjjel-Nappal Budapest

Joe kiborul, amikor Barbi előáll az igazsággal

rtl.hurtl.hu

2017. június 14. 20:45

Amikor Joe ebédelni hívta Barbit, a lány elhatározta, hogy előáll a vallomással. Az étteremben összeszedte minden bátorságát, és elmondta az igazat Joe-nak, aki dühében otthagyta Barbit...

Barbi reggel még mindig rosszul volt, de nem tudta, hogyan mondja el Joe-nak, hogy terhes. Amikor a reggeliző asztalnál hisztizni kezdett a kaja miatt, Joe felajánlotta neki, hogy elviszi orvoshoz. Alexa próbálta menteni a helyzetet, de amikor Barbi tovább dünnyögött, Joe kiborult. Számonkérte a feleségét, hogy miért nem hagyja, hogy segítsen neki és kiszolgálja, de Barbi letudta a dolgot annyival, hogy vesz valami gyomorerősítő gyógyszert, és jobban lesz.

 

 

 

A szalonban Barbi nem érezte jól magát, Paula és Alexa pedig azt tanácsolták neki, hogy legyen őszinte Joe-val, hiszen ezt úgysem tudja sokáig titokban tartani. Joe bement a fodrászatba, elhívta Barbit ebédelni, a lány pedig elhatározta, hogy előáll a vallomással.

Az étteremben Barbi nagyon furcsán viselkedett Joe-val, de nem merte elmondani az igazat. Joe arra kérte Barbit, hogy ha valamit titkol előle, mondja el, hiszen nincs olyan dolog, amit együtt nem tudnak megoldani. A lány már épp beszélni kezdett volna, amikor kirohant a mosdóba, de Joel utánament és nem hagyta annyiban a dolgot. Barbi végül kinyögte, hogy kisbabát vár, Joe pedig abban reménykedett, hogy tőle van a baba. Amikor a lány bevallotta a félrelépését, és azt, hogy egy idegentől vár gyereket, Joe rettentően kiborult és otthagyta feleségét az étteremben.

 

 

Este Barbi Ildikóhoz ment, és elmondta az anyjának, hogy terhes. Amikor bevallotta, hogy nem Joe a gyerek apja, hanem egy idegen férfi, akivel egy kocsma vécéjében szexelt, Ildikó nem értette, hogy történhetett ilyen. Megnyugtatta a lányát, hogy minden rendben lesz, és megígérte, hogy mindenben támogatni fogja. Amíg Barbi Ildinél volt, Joe a motoros kocsmába ment, és leitta magát Barnáékkal.

 

 

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#énb#vallomás#igazság#baba#kisbaba#terhesség#házasság#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk