CinemaKlub

Ewan McGregor benne lesz a Star Wars 9-ben?

rtl.hurtl.hu

2018. június 26. 11:40

Múltkor már keseregtünk, hogy az egyetlen spin-off se történik meg, amit vártunk (Obi-Wan Kenobiról), most viszont jött egy új hír, és még nem tudjuk hova tenni.

Nem mondhatjuk ki, hogy az embereknek nincs igénye a Star Wars spin-off filmekre – hiszen a Zsivány Egyes kifejezetten jó kritikákat kapott –, azonban a Han Solo projekt bukása elgondolkodtatta a Disney-t…

Az emberek megcsömörlöttek a rengeteg Star Wars mozitól?

Erre van esély… hiszen azzal, hogy minden évben – megállás nélkül – megy az aktuális SW promóciós hadjárata, elvész a különlegesség, az a kivételes világ, a hangulat…

Viszont!

Ami tutira jön, az az új trilógia befejező része, ráadásul J.J. Abrams vezénylésével, majd egy újabb trilógia Rian Johnson tollából.

A kilencedik rész munkálatai már javában zajlanak, és elterjedt egy pletyka, miszerint valamilyen formában, de mégis visszakapjuk Ewan McGregor Obi-Wan Kenobiját. Az önálló filmje helyett úgy tűnik, hogy Yodához hasonlóan az Erő segítségével jelenhet majd meg a halála után játszódó idősíkban – legalábbis nem igazán látunk más opciót rá jelenleg.

Sok kérdést felvet a pletyka, de tény, hogy ha valakinek örülünk az ismerős arcok közül, akkor az tutira McGregor!

Mit gondoltok? Igaz lehet a hír?

#CinemaKlub#star wars#ewan mcgregor#spin-off#trilógia#folytatás#j.j. abrams

Címlapról ajánljuk