Műsorújság
RTL Most

Star Wars: Episode IX - Luke felesége is szerepelni fog?!

Nem akármilyen eszmefuttatás látott napvilágot egy szereplőválogatásra buzdító hirdetés kapcsán!

Zsivány Egyes ide, Solo - Egy Star Wars történet oda, Az ébredő Erő és Az utolsó Jedik után megállíthatatlanul közeleg a IX. rész, így nem csoda, hogy már meg is kezdődtek a film munkálatai.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a kilencedik részt ismét J.J. Abrams rendezi majd, most viszont egy érdekes hír érkezett a folytatásról! Több jelentés szerint is az alábbi szerepre keresnek színésznőket:

„nő, 40-50 év közötti, "MARA" szerepére”


Na, mármost aki tisztában van a Star Wars kiterjesztett univerzumával (képregények, könyvek, játékok, stb.), amit a Disney nem számít a kánonba, felcsillanhat a szeme a Mara névre.

Mara Jade korábban a Császár bérgyilkosa volt, aki azt a feladatot kapta, hogy megölje Luke Skywalkert. Luke-nak sikerült megtörnie az Uralkodó befolyását Marán, egymásba szerettek, gyermekük született, és egy teljesen új jedi-generációt is kitanították!

 


Persze ezeket a történeteket és karaktereket a Disney eltörölte, de nem ez lenne az első alkalom, hogy egy-két szereplőt átemelnek: a Star Wars: Lázadók animációs sorozatban Thrawn admirális jelent meg, a Solo-ban pedig az ún. felhőlovasok fognak, akiknek mind-mind kiterjesztett univerzumos gyökereik vannak.

Aztán az is lehet, hogy „MARA” néven egy teljesen más karaktert hoznak be, de azért nem rossz eljátszani a gondolattal - szívesen megnéznénk egy Luke-hoz hasonlóan idősödő Marát a IX. részben. Ti kit tudnátok elképzelni a szerepben?

A Solo - Egy Star Wars történet május 24-én debütál a hazai mozikban, a Star Wars: Episode IX pedig 2019. decemberében várható. 

Forrás: thathashtagshow.com

Legnézettebb videók