CinemaKlub

Nemsokára forog az Indiana Jones 5?

rtl.hurtl.hu

2018. január 29. 11:06

Steven Spielberg egy kicsit sem pihen az elmúlt években, újra belevetette magát a rendezésbe. Most úgy tűnik, két ikonikus alkotást is a keze ügyébe vesz, ráadásul rögtön egymás után!

Ti elhiszitek, hogy a rendező már 71 éves? Mi nehezen tudjuk feldolgozni a dolgot. Ennek ellenére, Spielberg egy pillanatig sem pihen, hiszen az idei Oscaron is nagy esélyekkel indul egy-egy szobrocskáért a The Post (A Pentagon titkai) című filmjével, sőt még idén kijön a Ready Player One, ami újra megnyitja előtte a nagy „blockbuster kapukat”.

Viszont nemrég kiderült, hogy ezek után sem áll le.

Valószínűleg már 2019-ben elkezdik az Indiana Jones 5 munkálatait, aminek még most utoljára Harrison Ford is elvállalta a főszerepét.

A folytatás forgatókönyve már tavaly decemberben elkészült, sőt az is biztos, hogy az előző – Indiana Jones és a kristálykoponya királysága – részben megismert Shia LaBeouf (Mutt Williams) nem tér vissza, ellentétben az akkori forgatókönyv írójával. Ami viszont még most sem biztos az az, hogy vajon az Indy feleségét alakító Karen Allen is újra a régész professzor mellé pattan-e.

És egy igazán ikonikus személy is visszatér még!

Emellett pedig a napokban az is kiderült, hogy Spielberg egy másik nagy projektet is a kezébe vesz: előveszik a ’61-es West Side Story-t – ami minden idők egyik legismertebb musicalje.

A forgatókönyvön már dolgozik is Tony Kushner, akit legutóbb a München és a Lincoln című filmjeiért jelöltek Oscarra a Legjobb adaptált forgatókönyv kategóriákban.

Ó, és persze arról se feledkezzünk meg, hogy Spielberg igazán jó sztorit választott ki ezzel magának, hiszen a Kaliforniai álom óriási sikere után – záporoztak a kritikai és a nézői elismerések –, igazán biztos útra lép.
 

Forrás: MovieWeb

#CinemaKlub#harrison ford#steven spielberg#west side story#musical

Címlapról ajánljuk