CinemaKlub

Ők retteghetnek minden idők legvérfagyasztóbb horror filmjében?

rtl.hurtl.hu

2017. július 25. 14:53

A Marvel filmek két sztárja, a Jurassic World hősnője és „A” listás hollywoodi sztárok szerepelhetnek Stephen King új bohócos horrorjában, az AZ folytatásában.

Az 1986-os, két részes film után idén ősszel láthatjuk a klasszikus regény újabb feldolgozását, melyben egy csapat fiatal próbálja túlélni a legrosszabb rémálmaikat valóra váltó Pennywise nevű bohóc mészárlását. De vajon kik lesznek a folytatás szereplői a gyerekek után?

Akárcsak a regény és az eredeti film esetében, a történet az új verzióban is két részre lesz bontva, az első részben a múltban, a gyerekekért, a másodikban pedig felnőtt énjeikért izgulhatunk. Na de kik játsszák majd a Vesztesek Klubjának felnőtt tagjait? Erről kérdezték az első rész színészeit, pontosabban arról, hogy kit találnának megfelelőnek az idősebb verzióik megformálására.

A srácok nem aprózták el a dolgot, olyan nevek merültek fel, mint Chris Pratt, Joseph-Gordon Levitt, Jake Gyllenhaal, Jessica Chastain, Chadwick Boseman, illetve a híres komikus Bill Hader.

Ugyan a felsorolt nevek egy része valószínűtlennek tűnik, Bosemant és Prattet például a Marvel filmek soha véget nem érő áradata ragadta magával, így elég nehéz lenne beszorítaniuk a naptárjukba a horror filmes szereplést.

Persze ki tudja, lehet a gyerekek már tudnak valamit, ráadásul az új AZ filmről eddig mindenki elismerően beszélt. Stephen King fia, Joe Hill (aki maga is bestseller horror író), például egyenesen az egyik legjobb horrorfilmnek nevezte, egy lapon említve olyan klasszikusokkal, mint Carpenter „A dolog”-ja, vagy a Cápa.

King pedig maga is elismerően beszél új adaptációjáról, már pedig, ha neki nem tetszik valami, nem szokta véka alá rejteni a véleményét. Elég csak arra gondolni, hogyan határolódott el a szintén klasszikusnak számító Ragyogástól. Szóval, ha tényleg olyan jól sikerül Pennywise terrorja, mint ahogy azt remélni lehet, bőven találkozhatunk még a sztárvilág krémjével a folytatásban.


Kép: InterCom

#CinemaKlub#it#az#horror#folytatás#jessica chastain#joseph gordon-levitt#jake gyllenhaal#chris pratt#chadwick boseman

Címlapról ajánljuk