Az amerikai író legendás horror regényének újbóli filmre vitelét, már régóta várjuk, ám a következő képsorok után lehet, újra gondoljuk a dolgot. Ugyanis az It első előzetesétől kiver a víz!

Stephen King bohóca, bizony felborzolja a kedélyeket!

Az egy kisvárosban játszódó történet, amiben egy csapat kölyköt, egy csatornában élő bohóc üldöz, biztosan nem fog hidegen hagyni! Mi eddig is féltünk az egyébként viccesnek tartott bohócoktól, ezek után pedig biztos, hogy ez egy életen át így is marad, pedig nem ez az első alkalom, hogy a borzalmas Pennywise-t a vásznon láthatjuk!

Az első 1986-os feldolgozás során, a sztoriból minisorozat készült, majd az 1990-es filmváltozatban Tim Curry alakíthatta a bohócot, aki elrabolja és megeszi a gyerekeket.

A legújabb feldolgozás elkészültét 2012 óta várjuk, mivel Cary Fukunaga akkor jelentette be, hogy ismét előveszi King alkotását, az akkor még rendezőként emlegetett Fukunaga azóta forgatókönyvírója lett a mozinak. Így az új It –filmet Andrés Muschietti jegyzi. Egyébként a készítők az alkotást két részre szedték, éppen ezért az alábbi előzetes az It első részének a beharangozója, ami a gyerekeket mutatja be, a második rész pedig, ha elkészül, akkor a felnőttekkel fog foglalkozni!

Az It első részét idén ősszel láthatjuk, a főszereplője pedig a sorozatsztár Finn Wolfhard, a bohóc pedig Bill Skarsgard lesz!

Forrás: theguardian.com