CinemaKlub

Nézd meg te is, hogyan fest Superman az új ruhájában!

rtl.hurtl.hu

2017. április 11. 18:30

Nemrég napvilágra került egy fénykép, amin Henry Cavill nem a megszokott jelmezben látható, de nem kellett sokat tanakodni rögtön az is kiderült, hogy mi is történt az acélemberrel! Most neked is eláruljuk!

A fotóról ugyanis kiderült, hogy nem most készült, hanem még mikor a jóképű színészt kiválasztották Az acélember főszerepére!

A képet Zack Snyder készítette az első próba alkalmával, és Henry Cavilla legendás Superman, Christopher Reeve ikonikus jelmezét viselte, ugyanis a később használt ruha még nem készült el.

Snyder ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, ekkor már tudta, hogy megtalálta a hősét:

„Akárki látta Reeve jelmezében mindenki azt mondta neki, atya világ, te vagy Superman!”

Ezzel szemben a színész sajátbevallása szerint is úgy érezte, a stáb azt fogja gondolni, hogy nem  ő a megfelelő a szerepre.

A rendező azonban azt mondta, addig a pontig, bárkit láttak a jelmezben, mindenki inkább viccesnek tűnt, mint szuperhősnek:

„Amikor Henry kijött az öltözőből senki sem nevetett, pedig előtte nem egy nagy színész szörnyen nevetségesen festett a ruhában, de belőle áradt ez a hihetetlen nyugalom én pedig tudtam, hogy vele kell megcsinálnom a filmet!”

Így nem csoda, hogy a színészt láthatjuk a következő Acélember-moziban, valamint remélhetőleg a novemberben bemutatásra kerülő Igazság ligájában is!

Forrás: ew.com
Képek: Instagram

#CinemaKlub#superman#zack snyder#henry cavill#az acélember#jelmez

Címlapról ajánljuk