Műsorújság
RTL Most

Jön a Man of Steel folytatása!

Superman rajongók figyelem! Kedvenc vörös köpenyesünk visszatér a vászonra egy újabb önálló filmmel. A DC-t ugyanis nem lehet megállítani azon törekvésében, hogy egy teljes univerzumot építsen a szuperhőseiből a mozikba. Lássuk, mire számíthatunk!

Hiába a Batman Superman ellen, illetve a Suicide Squad – Öngyilkos osztag című filmek rossz fogadtatása – az utóbbi egyébként 135 millió dolláros bevétellel nyitott – úgy tűnik, újabb alkotásba kezdenek. Hiszen a készítők is tisztában vannak vele, hogy nem sokáig tudják fenntartani a közvélemény érdeklődését, ha a filmjeiket a kritikusok mindig lehúzzák, ezért az emberfeletti aranyifjúhoz fordulnak, hogy ismét elnyerjék a nézők és a szakma elismerését is, amihez úgy fest a Man of Steel 2 lehet a megoldás!

Nincs is ezen nagyon, mit csodálkoznunk, hiszen már megerősítették - amit sejteni lehetett - hogy Superman visszatér az életbe, a Zack Snyder által rendezett Justice League-ben, így a Man of Steel folytatásának létrejötte is értelmet kap, ahogyan a projekt tervezése már meg is kezdődött, de egyelőre címet még nem adtak a mozinak.

Az első részt 2013-ban szintén Zack Snyder rendezte, miután Bryan Singer a Superman visszatér című 2006-os alkotással lebőgött. Az új feldolgozás azonban sikeres volt világszerte a mozik jegypénztáraiban, így érthető, hogy a DC nagyobb lendületet véve, újabb képregény-filmek elkészítésébe fogott.

A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, ahogy már említettük, nem sikerült olyan fényesre, mint ahogyan azt vártuk volna, valamint a rajongónak sem tetszett, hogy kedvenc kékruhás hősük csupán másodhegedűs volt a denevérember mellett, így most a képregény karakterhez méltó történetet szeretnének készíteni az alkotók.

Arról azonban, hogy Zack Snyder jegyezze ezt a mozit is, még szó sincs, főleg mivel a rendező elfoglalt a Justice Leauge munkálataival, valamint valószínű, hogy egy új rendezőt kell találnia a stúdiónak, aki majd, egy teljesen más irányba viszi hősünket.

Hogy mikor mutatják be a Man of Steel 2-t még nem tudni, de abban biztosak lehetünk, hogy nem mostanában, ahogyan arra is  egészen 2017-ig kell várnunk, hogy Henry Cavill visszatérjen Superman-ként a Justice League-ben.

Addig sem kell elkeserednünk, hiszen nem sokára láthatjuk Wonder Woman-t a mozikban!

Forrás: movieweb.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók