Műsorújság
RTL Most

Superman teljesen sötétbe borul?

Ugyebár, a DC háza táján most minden az  Öngyilkos osztagról és a heves kritikáiról szól, azonban nem szabad elfeledkeznünk róla, hogy Zack Snyder következő filmje, az Infinity War első része is bőven forog már. Most pedig újabb részletek láttak napvilágot.

Mindenkinek megvolt a Batman Superman ellen? És az azóta a Comic-Conon bemutatott majdnem folytatás, a Justice League kedvcsinálója? Ha a válasz igen, reméljük, hogy senkit sem sokkolunk le a ténnyel – meglepődnénk, ha igen –, hogy Superman mégsem távozott el végleg, ahogyan azt igazából már a Batman Superman ellen zárójelenetéből is sejteni lehetett.

Így újra találkozhatunk majd vele a League-ben is, ami lényegében arról szól majd, hogy Batman igyekszik összeverbuválni egy Bosszúállók-féle szupercsapatot, hogy felkészülhessen egy következő giga támadásra.

Na, ebben a sztoriban Superman is helyet kap majd, és a hőst alakító Henry Cavill folyamatosan posztolgat a forgatásról, a kulisszatitkokról és legutóbb az új Superman ruháról is.


Eddig megszokhattuk, hogy Kal-el piros-kék ruhában repdes az égen, és mentegeti az embereket, azonban most úgy tűnik, hogy egy kis változás áll majd be a megjelenését illetően. Fekete lesz!

Persze, ez nem meglepő, hiszen a szuperhős a „The Death of Superman” című képregényben is a sötétebb jelmezre váltott.

És nem ő volt az egyetlen, akinek a kosztümjéről friss képeket nézhettünk meg, hiszen az Aquament alakító Jason Momoáról maga a rendező, Snyder osztott meg egy fotót, amin éppen a páncéljában feszít, ráadásul gitározás közben:

 


Ha szeretnétek még többet megtudni a most készülő szuperhős moziról, katt ide!

Forrás: Collider
Képek: Instagram

Legnézettebb videók