CinemaKlub

Sírjunk együtt, a Heath Ledger-ről készült dokumentumfilm előzetesén!

rtl.hurtl.hu

2017. április 5. 11:55

A fiatalon elhunyt sztár csillagának ragyogása, azóta sem hagyott alább, mióta itt hagyott minket. Hiánya ugyanis olyan szinten tapinthatóvá vált, hogy nem csodálkozunk, hogy elkészült egy film, ami megpróbálja ezt az űrt befedni. Látva a személyes felvételeket és hallva a barátok, kollégák és családtagok véleményét, mindenki szíve összeszorul majd!

Bár csak egy pár perces trailer-ről van szó, be kell vallanunk, hogyHeath Ledger hiányát inkább felkeltette bennünk, mint sem csillapította volna, éppen ezért kár lenen kihagyni az I am Heath Ledger című dokumentumfilm beharangozóját, amiből máris érdekes dolgokat és nagy igazságokat tudhatunk meg!

A tehetséges színész olyan filmekben szerepelt, mint a 10 dolog, amit utálok benned,Túl a barátságon,Lovagregény, Candy, valamint a legendássá vált A sötét lovag, amivel elnyerte a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat is, sajnos már csak posztumuszként.

 


Most pedig a 2008-ban tragikusan elhunyt huszonnyolc éves sztárról, egy új dokumentumfilm készült I am Heath Ledger címen, amit Derrick Murray rendezett.

A film bővebben fog foglalkozni azzal - ami már az előzetesből is kiderülhet számunkra - hogy Ledger rengeteg felvétel készített saját magáról: a minden napjairól, a munkájáról, arról hogyan készül fel a szerepire.

Így pedig betekintést nyerhetünk az ő világába, a színész kameralencséjén keresztül!

A sosem látott, személyes felvételek, jól bizonyítják a tragikus sorsú sztár kivételes rendezői, operatőri és színészi tehetségét, különböző kreatív energiáit és megingathatatlan alázatosságát a munkája iránt. Arról nem is beszélve, milyen nyitottsággal és szeretettel állt minden személy iránt, akivel találkozott az élete során! Az alkotásban feltűnnek a családtagok és az olyan kollégák, mint például Naomi Watts, Ben Mendelsohn, valamint az olyan rendezők, mint Ang Lee és Catherine Hardwicke, illetve zenészek is, mint például Bon Iver, az ő elbeszéléseiknek köszönhetően pedig megtudhatjuk, hogyan lett híres az ifjú tehetség, vált valóra minden álma és hagyott kitörölhetetlen nyomot a filmtörténetben és úgy egyébként a világban.

Az I am Heath Ledger a kezdeti szárnypróbálgatásoktól, a más tehetségek támogatásán át, a sikerig, mindent megmutat a néhai színész életéből!

Könnycsatornákat beizzítani és nézd meg te is az előzetest!

Forrás: comingsoon.net

#CinemaKlub#heath ledger#dokumentumfilm#tragédia#halál#hollywood#élete#érdekességek#sztárok

Címlapról ajánljuk