CinemaKlub

Jön az Igazából szerelem 2!

rtl.hurtl.hu

2017. február 16. 10:28

Álmainkban sem reméltük, hogy a nagy kedvenc folytatást kap, azt pedig még annyira sem, hogy az eredeti szereplőgárdával találkozhatunk a második részben. De tudjuk még fokozni a jó hírt! Miről van szó? Eláruljuk!

A romkom új része ráadásul nem csak önös érdekeket szolgálva jött létre, hiszen a sztárokat felvonultató sztoriban szereplő színészek nagy része még most is aktív és sikeres, ahogyanRichard Curtis rendező számára is meghozta a sikert.

Az Igazából szerelem 2 a világon nagy népszerűségnek örvendő "Red Nose Day" keretein belül fog bemutatásra kerülni, aminek lényege, hogy világszerte segítsék a mélyszegénységben élő gyerekeket.

Egyébként a film nem a mozikban, hanem a tévéképernyőin lesz látható az eredeti szereposztással, így mindenki örömére visszaköszön majd, Hugh Grant, Colin Firth, Keira Knightley és még sokan mások is, kivéve persze az azóta sajnálatos módon elhunyt, Alan Rickman-t, valamint a történetben az ő feleségét alakító, Emma Thompson-t!

„Már évek óta nagyon élvezek a Red Nose Day-en dolgozni, de azt bevallom soha nem terveztük, hogy az Igazából szerelemnek elkészítsük a folytatását. Viszont nagyon tetszett az ötlet, hogy egy ilyen különleges alkalomból szülessen meg a második rész és elég logikus is, hiszen az eredeti történet nagy sikert aratott Angliában és Amerikában is!”- nyilatkozta Richard Curtis

A rendező egyébként azt is elárulta, neki is nagy izgalmakat jelentett, hogy láthatja a régi csapatot tizennégy évvel később, ahogyan biztosan a nézők is kíváncsiak rá, ki mennyit öregedett és, hogy mi történt velük az elmúlt időszakban. Majd hozzátette:

„Remélem szórakoztató lesz, főleg, hogy mindezt csupán 10 percben fogjuk bemutatni, ahogyan abban is bízom, hogy sikerül jó célt is szolgálnunk a rövidfilmmel!”

Tehát az Igazából szerelem 2-t március 24-én lesz megtekinthető Angliában, az USA-ban pedig rá egy hónapra május 25-én láthatják majd a televíziónézők!

Forrás: collider.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#Filmek#hírek#igazából szerelem#romantika#vígjáték#ünnepnap#érdekességek#sztárok#emma thompson#keira knightley

Címlapról ajánljuk