Műsorújság
RTL Most

Nem fogjátok elhinni, kit láthatunk a Kingsman 2-ben!

Újabb név derült ki a film második részének kapcsán, aminek biztosan örülni fognak a rajongók! Te is kíváncsi vagy ki csatlakozhat Taron Egerton-hoz és Channing Tatum-hoz a kémes filmben? Eláruljuk!

Mindenki kedvenc Mr. Darcy-ja az első rész befejezésének ellenére úgy fest, mégis feltűnik a Kingsman: The Golden Circle-ben!

Bizony, a találgatásoknak vége!

Hála egy képnek, amely a forgatásokon készült és amin jól látható az alkotás két szereplője is: Pedro Pascal és Colin Firth-t is!

 

A photo posted by Pedro Pascal (@pascalispunk) on


Így, most már biztosak lehetünk benne, hogy az Oscar-díjas színész karaktere, Harry Hart visszatér a második részben, amin persze nem csodálkozunk az első mozi sikere után, valamint amiatt sem, hogy hiába indította be a mozi a főszereplő Egerton karrierjét, szerintünk Firth-nek sikerült ellopnia a showt az újonc elől!

A Bridget Jones-filmek sztárja tökéletesen hozza Hart kettős karakterét, aki egyszerre készséges angol úriember és ugyanakkor kíméletlenül profi ügynök. Arról nem is beszélve, hogy a filmnek sikerült valami teljesen új szintre emelnie az akcióvígjátékokat, a maga sajátos, nevetségesen szürreális módján!

A folytatást akárcsak az előző részt, Matthew Vaughn rendezi, a forgatókönyvet Jane Goldman írta, a történet pedig ezúttal Amerikában játszódik, így a brit szervezet tagjai mellett egy amerikai szervezet, a The Statesmen embereit is megismerhetjük Halle Berry vezetésével! A csoportok Julianne Moore karakterével, Poppy-val kénytelenek felvenni a harcot és a két csodás színésznő mellett láthatjuk még Jeff Bridges-t, Channing Tatum-ot, Vinnie Jones-t, illetve Elton John-t!

A Kingsman: The Golden Circle jövő nyáron kerül a mozikba!

Forrás: collider.com
Képek: Instagram, tumblr.com
, InterCom

Legnézettebb videók