CinemaKlub

Már Ben Affleck is utálja magát Batmanként?

rtl.hurtl.hu

2017. február 14. 9:52

A DC rajongók helyében komolyan aggódásba kezdenénk, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy az egyik legfontosabb karakterük alatt rezeg a léc! Miután Affleck visszalépett az önálló Batman–film rendezésétől, most a főszerepet is visszamondhatja.

Valljuk be, a Christian Bale után beindított Batman korszak nem sikerült túl jól, és ennek a legfőbb oka a Batman v Superman óriási bukása volt. Többet vártunk tőle, és ahelyett, hogy egy gigászi összecsapást és egy megindító komorságú új színt hozott volna a szuperhős filmek égiszére, vontatott és indokolatlan lett az egész.

Na, már most, ez ráadásul úgy jött össze, hogy Ben Affleck-et – kivételesen – nem hibáztathatjuk érte, hiszen meglepően illett hozzá a megtört és kiöregedni látszó Bruce Wayne szerepe. Mégis, az egész negatív maszlag rosszul csapódott le, és jött a Sadfleck hullám. Ez valószínűleg nem tett jót a lelkének.

Ahogyan az sem, hogy Az éjszaka törvénye – amelynek forgatókönyvírója, rendezője és főszereplője is volt – nagyon rosszul teljesít a mozikban. Sokan ennek (is) tudták be, hogy visszalépett tőle, hogy ő rendezze az önálló Batman mozit.

Ez persze, még jelenthetné azt is, hogy jobban eloszlik a munka, ami csak felszabadítja Affleck kreatív energiáit.

Most viszont megindultak a pletykák, miszerint a színész nemcsak rendezőként, de főszereplőként is véget vetne a DC-s kalandnak. A Collider értesülései szerint – három forrás is megerősítette nekik –, hogy Affleck ki akar szállni az egész projektből. Jelenleg a Warnerrel tárgyal, hogy hogyan is oldhatnák meg ezt a problémát. Valószínű, hogy a Justice League után már csak ebben a filmben láthatjuk Gotham őrzőjeként, utána dobbant.

Ha ez a hír tényleg igaz, akkor a DC óriási pácban van!

Forrás: Screentrant
Képek: InterCom

#CinemaKlub#ben affleck#batman#dc#kilép#távozás#pletyka

Címlapról ajánljuk