Műsorújság
RTL Most

Ben Affleck dobbantott a Batman-filmből!

Hónapok óta terjed a pletyka, hogy valami nem stimmel az önálló Batman projekttel. Január elején még maga Affleck mondta, hogy továbbra is ő rendezi majd a filmet, most azonban visszalépett.

Legutóbb akkor emlékeztünk meg az Oscar-díjas Ben Affleck-ről, amikor megnéztük a legújabb rendezését, Az éjszaka törvényét… és meg kell hagyni, meglepődtünk, hogy egy szerelem projekt ekkora bukta lehet. És nem csak a kritikusok szemében bukott meg a film, hanem a mozi kasszáknál is.

Na, már most, egy ekkora gyomros valószínűleg a színész-rendezőnek sem esett jól, és azt pletykálják, hogy emiatt a jövőbeli terveit is egy kicsit átértékelte. És lehetséges, hogy ez a fordulat és hozzájárult, hogy végül visszalépjen az önálló Batman-film rendezésétől.

A hivatalos nyilatkozata azonban mást mond:

„Vannak karakterek, amelyek különleges helyet töltenek be az emberek szívében. Batman életre keltése odafigyelést, lelkesedést és a legjobb színészi teljesítményemet igényli. Világossá vált, hogy nem lehetek rendező és főszereplő is ebben a filmben. A stúdióval együtt úgy döntöttünk, hogy találunk a helyemre valakit, aki együttműködik velem ebben az óriási blockbusterben.

„Még mindig benne vagyok, megcsináljuk, csak most rendezőt keresünk. Továbbra is kitartok a projekt mellett…” – írta Affleck.


Hozzátartozik a történethez, hogy a készítők, köztük Affleck is, végtelen küzdelmet folytatnak a forgatókönyvvel, ugyanis egyáltalán nem elégedettek az eddigi alapanyaggal. Affleck korábban említette is, hogy addig nem indulnak neki a filmnek, amíg nem tökéletes a forgatókönyv.

Az persze nem újszerű, hogy egy DC film rendezőt vált, hiszen a Csodanő és a The Flash alkotások is hasonló procedúrán mentek keresztül. A Warner pedig pörög: folyamatosan keresik a tökéletes embert a feladatra.

Addig is várhatjuk a Justice League-t, amit idén novemberben érkezik!

Forrás: Collider, The Hollywood Reporter
Képek: InterCom

Legnézettebb videók