Műsorújság
RTL Most

A Justice League valóban a Föld megmentésén dolgozik!

A mozi sztárjai videóüzenetben hívták fel figyelmünket egy komoly problémára! Nincs mit tenni, Ben Affleck-ék nagyon maguknak érzik a szuperhős szerepet! Reményeink szerint a filmben is így lesznek vele!

A Justice League szereplői a Rezpect Our Water kampány mellett álltak ki. A petíció lényege, hogy egy olajtársaság a terjeszkedésével veszélyezteti a Missouri folyót, és annak élővilágát.

A sztárok pedig pár perces videóban mondták el, miért is fontos ezzel foglalkoznunk:

Azonban nemcsak a mozi szereplőinek hősiességétől hangos a sajtó, hanem attól a hírtől is, hogy J. K. Simmons végül szerepet kapott a filmben, sőt a jelenetét már le is forgatták, aminek kapcsán a színész nyilatkozott is:

„Bár a többiek valószínűleg 2016 végéig forgatnak, én végeztem már, így míg a szuperhősök Londonban vannak, addig én végre a családommal töltöm az időmet. Egyébként a legtöbb jelenetben Bennel szerepeltem, de az is igaz, hogy Gordon felügyelőnek az első Justice Leauge moziban nincs sok szerepe! Éppen csak annyi, hogy bemutatják őt, valamint kapcsolatát Batmannel.”

 


Ezen pedig nincs is mit csodálkoznunk, hiszen a film középpontjában inkább az összeverbuvált szuperhősökből álló csapat van, akiket Bruce Wayne azért keres fel, hogy kitöltse az űrt az emberek szívében Superman önzetlen önfeláldozása után. Ezért és a közelgő fenyegetés ellen Wonder Woman segítségével összetoborozzák az olyan metahumánokat, mint Jason Mamoa Aquamanje, Ray Fisher Cyborg-ja, valamint Ezra Miller Flash-je.

Ha pedig mindez nem lenne elég a képregény imádóknak, már lázasan készülnek az önálló Aquaman-filmre is, melyben Momoa mellett láthatjuk még Amber Heard-öt, mint Mera királynő, valamint Willem Dafoe-t is Atlantean Vulko szerepében!

A Justice League első részét Zack Snyder rendezésében 2017 novemberében láthatjuk a mozikban!

Forrás: comingsoon.net
Képek: tumbl.com

Legnézettebb videók