CinemaKlub

Ebben a moziban az összes kedvencünk egy helyen lesz!

rtl.hurtl.hu

2017. január 4. 11:20

Terrence Malick új alkotásában tutira mindenki talál a szívének kedveset és most nemcsak a színészekre gondolunk, hanem nem kevés zenei előadót is láthatunk majd a régóta várt moziban. A Song to Song című filmben nem aprózzák el azt a bizonyos stáblistát!

Idén már letaglózott bennünket egy fantasztikus musical, most pedig úgy tűnik Az élet fája rendezője is hasonló műfajban próbálja ki magát, ám a tőle már megszokott stílusban.

Éppen ezért elengedhetetlen a rengeteg A-listás színész!

Malick választása pedig ezúttal a díjátadók nagy kedvenceire esett: Natalie Portman-re, Ryan Gosling-ra, valamint az egyre komolyabb szerepeket kapó Rooney Marára és a különböző díjaktól már évek óta méltatlanul eleső Michael Fassbender-re.

A Song to Song az austin-i könnyű zenei ipar világába enged betekintést, két szövegíró (Rooney és Gosling), valamint egy sikeres üzletember (Fassbender) és annak legújabb hódításának (Natalie Portman) segítségével.

A 73 éves rendező nagyjából öt éve készíti a mozit, aminek eredeti címe Weightless lett volna, de most nyilvánosságra hozták, hogy a Song to Song címet kapja a film és hogy idén márciusban végre be is mutatják a tengerentúlon.

Ha pedig mindez nem lenne elég, a főbb szerepek mellett látható lesz még az alkotásban Cate Blanchett, Christian Bale, Benicio Del Toro, Val Kilmer és Haley Bennett. Valamint, ha már zene, akkor a popkultúra krémje is feltűnik majd, szerepel majd benne: Patti Smith, Iggy Pop, Lykke Li, Black Lips, Florence + the Machine és a Red Hot Chili Peppers!

A bemutató dátuma mellett pedig egy képet is kaptunk a forgatásról, hogy könnyebb legyen elképzelnünk a csillagokkal díszített, nem mindennapi musicalt!

 

A photo posted by IndieWire (@indiewire) on

Mi már alig várjuk, hogy bele is kukkanthassunk!

Forrás: ew.com
Képek: tumblr.com, indiewire.com

#CinemaKlub#Filmek#Terrence Malick#rooney mara#ryan gosling#díjeső#michael fassbender#cate blanchett#red hot chili peppers#Florence Welch#natalie portman#christian bale#musical

Címlapról ajánljuk