CinemaKlub

Végre kiderül, miért csókol Ryan Gosling kérdezés nélkül!

rtl.hurtl.hu

2016. november 18. 12:29

A Whiplash rendezőjének legújabb filmje, a Kaliforniai álom már a teaser-jével az első helyre ugrott  "az év filmje listánkon", de a mostani beharangozóval azt is elérték, hogy elkezdjük visszaszámolni a napokat a bemutatóig!

A nemzetközi előzetesnek köszönhetőenEmma Stone ésRyan Gosling már nem csak fantasztikus aláfestő zenével kerülgetik egymást varázslatos helyszíneken!

A páros végre nemcsak énekel és táncol, bár azt is remekül csinálják, hanem meg is szólalnak, sőt láthatjuk, hogy az ő szerelmük sem felhőtlen, hiszen a feltörekvő művészek életét élve, rengeteg megpróbáltatáson kell keresztül menniük, hogy elérjék az álmaikat.

Mindehhez pedig csatlakozik még hozzájukJ.K. Simmons, John Legend és Rosemarie DeWitt is!

Arról nem is beszélve, hogy a külföldi kritikusok már most több kategóriában is Oscar esélyesnek tartják Damien Chazelle alkotását, amelyre csak az a tény is ráerősít, hogy Stone elnyerte a Velencei Filmfesztivál legjobb színésznőjének járó díját!

Nézd meg a Kaliforniai álom legújabb trailer-ét, és garantált, hogy nálad is az év legjobban várt filmje lesz!

Ha pedig inkább a romantikus musical zenéivel szeretnél a mozira hangolódni, akkor most azt is megteheted:

A Kaliforniai álom című alkotást december 29-én mutatják be a magyar mozikban!

Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#ryan gosling#emma stone#whiplash#kaliforniai álom#la la land#j.k. simmons#john legend#damien chazelle#oscar-díj#előzetes#musical

Címlapról ajánljuk