Műsorújság
RTL Most

Ryan Goslingék új musicelje már most meghódította a kritikusokat!

Korábban mi is beharangoztuk a Whiplash rendezőjének legújabb filmjét. Eddig két előzetesben pillanthattunk be a szerelmes történetbe, most pedig megérkeztek az első kritikák is.

A nálunk Kaliforniai álom címen futó film – kint La La Land – nyitja a 73. Velencei Filmfesztivált. A Whiplash Oscar-jelölt író-rendezőjének, Damien Chazelle-nek a legújabb alkotása a neves fesztiválon 19 filmmel száll versenybe az Arany Oroszlánért.

Alberto Barbera fesztiváligazgató közleményében kiemelte, hogy a Kaliforniai álom egy olyan csodálatos film, ami az amerikai musicalek aranykora előtt tiszteleg. Chazelle ismét egy egyedi alkotással állt elő: a film lenyűgöző képi világa, a romantikus tánc-, és dalbetétek, a látványos díszletek nem csak a mozgókép története és Los Angeles városa előtt tiszteleg, de az álmaikért küzdő művészek előtt is. 

Az Emma Stone és Ryan Gosling főszereplésével készült musical egy jazz zongorista és egy feltörekvő színésznő szerelmi történetén keresztül enged betekintést ebbe a varázslatos világba.

 


A további szereplők között az Oscar-díjas J.K. Simmons és a többszörös Grammy-díjas, Golden Globe-, és Oscar-díjas John Legend is megtalálható.

A Kaliforniai álom legközelebb a szeptember 8-án kezdődő Torontói Filmfesztiválon lesz látható.

Forrás/Képek: Freeman Film

Legnézettebb videók