CinemaKlub

Még több részlettel támad az Alien: Covenant!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 1. 11:28

Michael Fassbender végre elárulta, mit értett az alatt, hogy a Prometheus folytatása ijesztőbb lesz, mint az eddigi űrlényes filmek. Már most tövig rágtuk a körmeinket, mi lesz velünk a moziban?

Ahogy azt már rebesgetik, Ridley Scott legújabb alkotásának legénysége rémisztő utat tesz meg mennyből a pokolba.

Most a mozi egyik főszereplője bővebben kifejtette, mire is számíthatunk ténylegesen:

„Sokkal ijesztőbb lesz, mint a Prometheus, viszont a helyszín ugyanaz maradt, de a feszültség az elejétől fogva sokkal tapinthatóbb lesz, és egyre csak nő, ahogy a katasztrófához közeledünk, ez pedig az eredeti Alien-filmek egyik sajátossága.”

 


Úgy tűnik, a készülő film érdekes ötvözete lesz az új és a klasszikus Ridley Scott-sztoriknak. A színész azt is elárulta, miért is olyan izgatott:

„Nagyon várom, hogy láthassam, szerintem iszonyatosan ijesztő lesz, mintha aPrometheus-ban elgurítottunk volna egy labdát, ami most tovább gurult és csak gurult... ettől pedig biztosan a hideg rázza majd a nézőket!”

Fassbender tehát visszatér a vászonra a droid, David szerepében, a szintén ismerős Noomi Rapace-szal, aki ismét Dr. Elizabeth Shaw-t alakítja majd.

De jönnek az új szereplők is: Katherine Waterston személyében, akinek filmbeli szerepe egyelőre nem megerősített és Danny McBride is feltűnik, mint az űrhajó pilótája. Valamint láthatjuk még Demián Bichir-t, Amy Seimetz-t, Billy Crudup-ot és Callie Hernandez-t is!

Az Alien: Covenantsztorija nem más, mint hogy a Covenant nevű gyarmatosító hajó olyan bolygót keres, amin az emberiség tovább élhet, ha a Föld már nem lesz lakható.

A legénység azt hiszi, a galaxis paradicsomára lelt, de hamar rá kell jönniük, hogy inkább a pokolról van szó, mint a mennyekről, aminek az egyetlen lakója a Prometheus expedíció túlélője, David.

A trilógia második része 2017 nyarára kerül a mozikba!

Forrás: comingsoon.net
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#cinameklub#alien: covenant#alien#prometheus#ridley scott#michael fassbender#katherine waterston

Címlapról ajánljuk