Műsorújság
RTL Most

Az új Alien-film egyik szereplője titkokat árult el a készülő moziról!

Korábban már megtudtuk miről is fog szólni az Alien: Covanent. Most végre az is kiderül, kiket láthatunk a régi csapatból és hogy kik lesznek az új arcok! Sőt, a titokzatos személy kezeskedett érte, hogy az új rész sötétebb lesz, mint az eddigiek!

A színész, aki olyan mozikból lehet ismerős számunkra, mint az Underworld-filmek és a Király! című vígjáték, melyben Natalie Portman és James Franco partnere volt, ezúttal az Alien: Covenant fedélzetére szállhatott fel, nem is akármilyen formában!

„A filmben egy olyan űrhajó pilótája vagyok, ami egy olyan bolygó után kutat, ami alkalmas az emberi életre!”

Danny McBride azt nyilatkozta, nagyon élvezte a forgatást, majd abba is beavatta a rajongókat, hogyan is képzeljük el a munkálatokat:

„Az idő nagy részében futsz az idegen elől, vagyis valójában egy idegennek öltözött ember elől, aki folyamatosan követ! Egyébként hihetetlenek a forgatási helyszínek és a technikai megoldások, valamint az is, hogy mindennek a részese lehetek! Például egy jelenetben az űrhajóval különböző időjárási viszontagságokon kell átvergődnünk, úgyhogy ennél a résznél minket tényleg fel és ledobált a gép, így sem nekünk nem kellett, sem pedig a nézőknek nem kell majd a képzelő erejére hagyatkoznia!”

Na de, kik azok, akikkel együtt dolgozik a sztár?

Most végre bővült a szereplők sora!

Természetesen viszontláthatjuk a Prometheus című filmből már ismert Michael Fassbender-t, és egyelőre úgy néz ki mégis szerepelni fog a moziban Naomi Rapace is, mellettük pedig feltűnik majd, többek között Billy Crudup a Watchmen-ből és Katherine Waterston a Beépített hiba című film sztárja is!

Az Alien: Covenant a második része annak a trilógiának, mely előzményként szolgál az Alien-filmekhez, és ami a Prometheus-mozival kezdődött! Az alkotás rendezője Ridley Scott, a forgatókönyvet Jack Paglen és Michael Green írták, akik egy sötét és veszélyes világot álmodtak meg a galaxis másik felében, aminek egyetlen lakója a számunkra már ismert David! Az űrhajó legénysége azt hiszi, a bolygón megtalálták a mennyországot, de hamar rá kell ébredniük, hogy valójában a pokolba érkeztek!

A film várhatóan 2017 augusztusára kerül a mozikba!

Forrás: comingsoon.net
Képek:tumblr.com

Legnézettebb videók