Műsorújság
RTL Most

Csúszhat az Assassin’s Creed bemutatója?

A videójáték adaptációja úgy tűnik, mégsem kerülhet még idén a mozikba! Hogy fogjuk ezt az évet túlélni Michael Fassbender akciófilmje nélkül? Remélhetőleg azért nem kell sokat várnunk a filmre!

Ez idáig az alkotók úgy tervezték, hogy még idén télen bemutatják az Assassin’s Creed-et, most pedig úgy döntöttek, hogy bár a világ számottevő részén már decemberben megtekinthető lesz a rabról szóló mű, Angliában csak a következő évben kezdik vetíteni a mozik!

Na, de nem kell aggódni, ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a brit rajongók legkorábban január 1-én izgulhatnak Michael Fassbender kalandjaiért.

Egyébként ilyesmi gyakran előfordul a filmes világban, például az Amerika kapitány: Polgárháború majdnem egy teljes héttel hamarabb rajtolt el az angoloknál, mint Amerikában. Ez az egy nap már csak nem számít, hiszen a lényeg úgyis az, hogy láthassuk, ahogyan az X-Men filmek Magnetója, a DNS-e segítségével visszautazik az időben és egy őse emlékeit újraélve megtalál egy értékes kincset.

 


Ehhez pedig társul még Marion Cotillard és Jeremy Irons személye is, valamint a rendező, Justin Kurzelt szakértelme.

Ezért, és az eddig látott akciódús és látványos előzetesnek köszönhetően, már alig várjuk, hogy megérkezhessen hozzánk is az Assassin's Creed film, melynek magyar bemutatójának még nincs pontos dátuma!

Forrás: gamesradar.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók