CinemaKlub

A sötét ötven árnyalata sztárjának szívbemarkoló vallomása

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 8. 13:00

A botrányfilm második részének forgatásai Franciaországban zajlanak még jelenleg is, ám nem egészen úgy, ahogyan azt a készítők tervezték. A Mr. Grey-t alakító színész ugyanis elgondolkodott azon, hogy otthagyja az egészet.

A Nizzában történt merénylet óta fokozottan odafigyelnek a stáb tagjaira, köztük főként a főszereplőkre,Dakota Johnson-ra és Jamie Dornan-re!

„Ez amennyire csak el tudod képzelni, éppen annyira volt rettenetes helyzet. A stáb egy része Monacóban volt, míg a családom és én, hogy kicsit kikapcsolódhassunk Nizzában maradtunk.”

Majd a színész hozzátette, szerinte bárhol lett volna a világon, akkor is ilyen mélyen érintette volna a dolog.

 


Az eseményt követő napon az alkotók azonban munkába fogtak, hiszen egy nem kis költségvetésű filmről van szó, amihez Dornan a következőket fűzte:

„Minden munkatársam biztonságban volt, de így is teljesen más hangulatban és környezetben kellett dolgoznunk. Ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy inkább megálljon, de aztán eszedbe jut a szerződés és az, hogy hány ember függ tőled, szóval csinálod a dolgodat tovább, közben viszont nagyon ostobának és helytelennek tűnik filmet csinálni, mindazok után a borzalmak után, amik történtek.”

A Christian Grey-t alakító színész azonban mindenekelőtt örült, hogy végül folytatódott a történet és, hogy az új rendezővel, James Foley-val és a forgatókönyvíróval, Niall Leonard-dal dolgozhat.

„A forgatások hangulata és energiája változott, hiszen mindennek az alapja a rendező személye, de a stáb és a színészek nagyrészt ugyanazok maradtak, így ez már egy erős, összeszokott csapat.”

Nemcsak a második részben, de már biztosan tudjuk, hogy a harmadikban is visszatér Jamie Dornan és Dakota Johnson, így előreláthatólag 2017 és 2018, Valentin napján is találkozhatunk velük a mozikban!

Természetesen feltűnnek majd a régi színészek is: Dylan Neal, Luke Grimes, Marcia Gay Harden, Max Martini, de láthatunk olyan sztárokat is, mint Kim Basinger, valamint Hugh Dancy.

Forrás: comingsoon.net
Képek: tumbl.com

#CinemaKlub#a sötét ötven árnyalata#dakota johnson#jamie dornan#kim basinger#hugh dancy#monaco#nizza#forgatások

Címlapról ajánljuk