Műsorújság
RTL Most

Charlie Hunnam mindenre nemet mond!

A színész már visszautasította A szürke ötven árnyalatának főszerepét is, most pedig újabb filmre mondott nemet, pedig már azt hittük biztosan láthatjuk őt! Érdekel, ezúttal melyik szerepet nem vállalta el? Eláruljuk!

A majdnem Mr. Grey olyan filmre mondott nemet, amiben szinte biztosak voltunk, hogy feltűnik, hiszen az első részében már szerepelt.

A Guillermo Del Toro által rendezett 2013-as Tűzgyűrű-ben ő alakította Raleigh Becket katonát, aki visszatér a nyugdíjazásból, hogy egy fiatal zöldfülűvel az oldalán legyőzze Kaiju-t, egy hatalmas földönkívüli szörnyet, egy olyan bolygóról, ami harcban áll a Földdel.

Az első rész sikere után nem hittük volna, hogy valaki ne akarna közreműködni a folytatásban, Hunnam azonban a Comic-Conon elmondta, hogy eredetileg valóban szerepelt volna a második részben is, de bizonyos nézeteltérések és a készítők néhány nem kreatív döntése miatt inkább kiszállt!

„A forgatásoknál van egy nagyon határozott időbeosztás, amibe beleszól a politika és persze az üzlet, szóval néha ezek a nem kreatív dolgok sokkal fontosabbak, mint a művészet, pedig én inkább arra törekszem, hogy műalkotást készítsünk.” – nyilatkozta a jóképű színész.

Hunnam egyébként a King Arthur: Legend of the Sword című Guy Ritchie filmben tűnik fel legközelebb a király szerepében, a Tűzgyűrű 2-ben pedig a Star Wars csillagát John Boyega-t és Scott Eastwood-ot továbbra is biztosan láthatjuk majd!

Forrás: indiewire.com
Tumblr:képek

Legnézettebb videók